Posts Tagged ‘Testimoni Set Berpantang’

Set Bersalin Shaklee – Bantu Elak Meroyan Masa Berpantang






Pernah dengar kes ibu lepas bersalin bunuh diri masa berpantang? Takutkan??Itu la ‘meroyan’ namanya. Insyaa Allah Set Bersalin Shaklee bantu elak meroyan masa berpantang.     Meroyan atau ‘post partum depression’ sebenarnya terjadi disebabkan ibu berpantang tak cukup nutrisi. Bila tak cukup nutrisi, badan tak boleh nak berfungsi seperti yang sepatutnya.   Kalau korang perasan […]






5 ´╗┐Cara Berpantang Terbaik Dengan Set Bersalin Shaklee






“Haa, Anak dah 3 ?. Betul ke ni? Tak percaya la!” Hihi. Indah betul rasanya bila dengar statement macam kat atas ni daripada mulut orang-orang yang kita jumpa kan? Rasa macam nak suruh diorang ulang lagi 100 kali je. Lagi best kalau masa tu encik suami ada kat sebelah kan.?hikhik Merah muka sebab malu bila […]