Posts Tagged ‘Set Shaklee’

5 Cara Berpantang Terbaik Dengan Set Bersalin Shaklee






“Haa, Anak dah 3 ?. Betul ke ni? Tak percaya la!” Kalau nak tau itu la penangan Set Bersalin Shaklee 😉 Hihi. Indah betul rasanya bila dengar statement macam kat atas ni daripada mulut orang-orang yang kita jumpa kan? Rasa macam nak suruh diorang ulang lagi 100 kali je. Lagi best kalau masa tu encik […]






Shaklee Brilliant Set – Rahsia kecemerlangan si pintar.






Memandangkan dunia dan alam pendidikan hari ini amat kompetitif, pastikan kita memberikan bantuan yang terbaik untuk membantu anak-anak menjadi pelajar cemerlang.   Bantuan bukan berbentuk material semata-mata, bantuan dari sudut nutrisi adalah sangat penting untuk menyediakan minda dan fizikal yang mantap untuk menghadapi cabaran dalam pembelajaran hari ini.   Nutritionist Shaklee mencadangkan kombinasi dalam Shaklee […]