Posts Tagged ‘Performance Drink Shaklee’

Vitamin Shaklee Untuk Tambah Tenaga – Produk Shaklee Wajib Ada Untuk Surirumah Dan Ibu Bekerjaya






Vitamin Shaklee untuk tambah tenaga memang laku keras sekarang ni. Almaklumlah la rutin harian especially yang bergelar mak-mak a.k.a surirumah ni memang perlukan tenaga extra kan? ?   Lagi super extra kalau korang ialah ibu yang bekerjaya pulak kan? Macam saya. Sebab tu nak kena amik vitamin shaklee untuk tenaga supaya tak melepek je ? […]






Testimoni Nutriferon Shaklee – Chicken Pox Cepat Kering Dan Kurang Rasa Gatal






Chicken Pox cepat kering dan kurang rasa gatal”. Pn Aryn, Sabah.   Seronok baca perkongsian pengalaman amalkan Nutriferon Shaklee oleh salah seorang pengguna produk shaklee. Mula-mula dapat tau anak-anak kecil beliau dan suami kena chicken pox, Puan Aryn memang risau.   Ye la hati mak mana tak risau tengok anak-anak kecil dan suami tersayang kena […]