Tag: Pengedar Vivix Shaklee Cheras

Pengedar Shaklee di Cheras cod Bandar Tun Razak Bandar Sri Permaisuri

Pengedar Shaklee Cheras - Pengedar Vivix Shaklee Cheras - Agen Shaklee Cheras - COD Shakelee Cheras

Nak cari Pengedar Shaklee di Cheras untuk COD Shaklee di area Bandar Tun Razak, Bandar Sri Permaisuri dan seluruh Cheras?

Pengedar Shaklee Cheras - Pengedar Vivix Shaklee Cheras - Agen Shaklee Cheras - COD Shakelee Cheras

 

Tahniah! Anda dah jumpa apa yang anda cari-cari tu.

 

Kami akan kongsikan senarai Pengedar Shaklee / Agen Shaklee di area Cheras yang boleh COD Shaklee terus ke rumah anda.

 

Agen Shaklee ini juga merupakan Pengedar Vivix Shaklee & Stokis Shaklee di area Cheras. So, anda boleh dapatkan semua produk shaklee yang adan perlukan daripada mereka.

 

Istimewa untuk anda yang beli Produk Shaklee daripada team Pengedar Shaklee Cheras yang akan kami kongsikan ini ialah anda akan dapat konsultasi cadangan produk terbaik untuk keperluan anda berdasarkan saranan Pakar Nutrisi Shaklee.

(more…)

SENARAI PENGEDAR VIVIX SHAKLEE 2017

Senarai Pengedar Vivix Shaklee 2017 - Agen Vivix Shaklee - COD Vivix Shaklee - Beli Vivix Shaklee

Salam semua. Anda sedang mencari Pengedar Vivix Shaklee atau Stokis Shaklee di kawasan anda? Berita baiknya, jom kami kongsikan Senarai Pengedar Vivix Shaklee atau Agen Vivix Shaklee untuk memudahkan anda beli Vivix Shaklee dengan cara  COD Vivix Shaklee atau courier terus ke rumah anda.

 

Senarai Pengedar Vivix Shaklee 2017 - Agen Vivix Shaklee - COD Vivix Shaklee - Beli Vivix Shaklee
Senarai Pengedar Vivix Shaklee 2017

 

 

Senarai Pengedar Vivix Shaklee Aktif 2017

 

Sejak kebelakangan ni ramai customer yang bagitau “susahnya nak beli Vivix Shaklee ni..”. so, saya pun decide untuk buat post pasal Senarai Pengedar Vivix Shaklee ni. Hopefully lepas ni semakin ramai yang boleh rasai khasiat Vivix Shaklee 🙂

 

Selain tu ada jugak customer yang cakap “saya risau la nak beli Vivix kat agen shaklee yang lain tu. Saya takut dapat yang tiruan” Jangan risau. Semua Agen Vivix shaklee yang kat bawah ni sah berdaftar dengan shaklee malaysia. Insyaa Allah stock vivix yang bakal anda dapat pun memang fresh daripada shaklee 🙂

 

Senarai Pengedar Vivix Shaklee Sah 2017

 

Pengedar Vivix Shaklee Kuala Lumpur

Erni  : 012-346 1698

Agen Vivix Shaklee area – Cheras, HUKM, Bandar Sri Permaisuri, Danau Kota, Setapak, Sri Rampai, Wangsa Maju, Setiawangsa, Taman Melawati, Taman Ibu Kota, Pusat Bandaraya dan Seluruh Kuala Lumpur

 

Robayah : 012-927 9307

Agen Vivix Shaklee area – KLCC, Ampang, Kg Baru, Pavillion, Bukit Bintang, SOGO, Medan Mara, Jalan Raja Laut,

 

Norhayati : 012-624 5361

Agen Vivix Shaklee area – KLCC, Ampang, Kg Baru, Pavillion, Bukit Bintang, SOGO, Medan Mara, Jalan Masjid India, Medan Tuanku, Wangsa Maju, Setiawangsa, Gombak, Selayang

 

Nisa : 012-555 5378

Agen Vivix Shaklee area –  Taman Cheras Utama, Taman Tun Perak, Alam Damai, Desa Baiduri, Desa Tun Razak, Taman Connought, Taman Len Seng, Cheras Perdana, Bukit Cheras

 

Seri : 019-885 8804

Agen Vivix Shaklee area –  Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa, Keramat, Taman Melawati, Hulu Kelang, Taman Melati

 

Tina : 017-6811 832

Agen Vivix Shaklee area – Sri Rampai, Wangsa Maju, Setapak, Danau Kota, Taman Melati, Wangsa Melawati, Gombak

 

 

Shikin : 011-1540 0877

Agen Shaklee area – KLCC, Menara KL, Jalan Ampang, Jalan Sultan Ismail, Kg Baru, Pavilion, Bukit Bintang, Jalan TAR, jalan Raja Laut

 

Ariffin : 013-342 4317

Agen Shaklee area – Petaling Jaya, Bangsar, Pantai Dalam, Pusat Bandaraya KL, Jalan Tun Razak, HKL, Titiwangsa

 

Johari : 017-249 5625

Agen Shaklee area – Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa

 

Idayu : 012-359 0160

Agen Vivix Shaklee area – Kepong, UOA 2, KLCC, Ampang, Pavillion, Bukit Bintang

 

Tia : 016-424 1382

Agen Vivix Shaklee area – Cheras, Bandar Sri Permaisuri, HUKM, Bandar Tasik Permaisuri, Bandar Tun Razak, Salak Selatan, Desa Tun Razak, Bandar Tasik Selatan

 

Adibah : 013-7322 402

Agen Vivix Shaklee area – Cheras, Bandar Sri Permaisuri, PPUKM, Bandar Tasik Permaisuri, Bandar Tun Razak, Salak Selatan, Desa Tun Razak, Bandar Tasik Selatan, Taman Midah, Ampang

Pengedar Vivix Shaklee Selangor

Erni  : 012-346 1698

COD Vivix Shaklee area – Taman Cuepacs, Taman Desa, Lake Valley, Bandar Tun Hussein Onn, Batu 9, Taman Murni, Cheras, Hulu Langat, Ampang

 

Robayah : 012-927 9307

Agen Vivix Shaklee area –  Pandan Jaya, Pandan Indah, Pandan Mewah, Ampang Mewah, Taman Kosas, Taman Putra, Bukit Permai dan Seluruh Ampang, Kajang, Bangi

 

Doreen : 019-881 4972

Agen Vivix Shaklee area –  Bandar baru Ampang, Ampang Hilir, Ampang Tasik, Ampang Campuran, Bukit Belacan, Lembah Jaya dan Seluruh Ampang

 

Nisa : 012-555 5378

Agen Vivix Shaklee area – Bandar Tun Hussein Onn, Cheras Selatan, Balakong, Bandar Mahkota Cheras, Cheras Batu 9 & Batu 10, Sg Long, Hulu Langat

 

 

Norhayati : 012-624 5361

Agen Vivix Shaklee area – Selayang, Gombak, Batu Caves, Sg Buloh, Greenwood, Pinggiran Batu Caves, Pinggiran Gombak

 

 

Aini : 018-250 2592

Agen Vivix Shaklee area – Jenjarom, Banting, Telok Panglima Garang, Klang, UIA Gombak

 

 

Shikin : 011-1540 0877

COD Shaklee area – PJ, taman Medan, Taman Dato Harun, PPUM, UM, Kerinchi, Abdullah Hukum

 

 

Ariffin : 013-342 4317

COD Shaklee area – Petaling Jaya, Midvalley, Seksyen 14, Taman Jaya, USJ, Subang Jaya

 

 

Fatiha – 012-360 3750

COD Vivix Shaklee area – Cyberjaya, Saujana Impian, Sg Jelok, Jenaris, Kajang Mewah, Sg Ramal, Seluruh Kajang, Sg Merab, Bandar Baru Bangi, Bangi Getaway, UKM, NIOSH dan seluruh Bangi

 

Hidayah : 013-930 3529

COD Vivix Shaklee area – Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Masjid Besi, Anjung, Taman Warisan, Salak Tinggi, Jenderam

 

Faira : 018-577 7075

COD Vivix Shaklee area – Semenyih, Seri Kembangan, Bandar Seri Putra, Kajang & Bangi

 

Idayu : 012-359 0160

COD Vivix Shaklee area – Kepong, Metro Prima Kepong, Tesco Extra Selayang, Selayang, Gombak, Batu Caves

 

Pengedar Vivix Shaklee Putrajaya

Fatiha – 012-360 3750

COD Vivix Shaklee area – Presint 1,2,3,4,5,6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, Pusat Pentadbiran Kerajaan Dan Seluruh Putrajaya

 

 

Hidayah : 013-930 3529

COD Vivix Shaklee area –  Presint 1,2,3,4,5,6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, Pusat Pentadbiran Kerajaan, Anjung dan Seluruh Putrajaya

 

 

Pengedar Vivix Shaklee Penang, Pulau Pinang

Aada : 013-985 2827

COD Vivix Shaklee area – Batu Kawan, Simpang Ampat, Bandar Cassia,  Bukit Tambun, Bandar Tasik Mutiara. Courier untuk seluruh pulau pinang dan Seluruh Malaysia

 

Afini : 017-484 3367

COD Vivix Shaklee area – Seberang Jaya, Bukit Mertajam, Permatang Pauh, Seberang Perai, Sg Dua, Tasek Gelugor

 

 

Pengedar Vivix Shaklee Miri & Sarawak

Madinah : 014-686 0480

COD Vivix Shaklee area – Miri, Marudi, Lutong

 

Erina : 019 -838 5333

COD Vivix Shaklee area – Miri, Marudi, Lutong

 

Hilmi : 016-421 1564

COD Vivix Shaklee area – Miri, Marudi, Lutong

 

Norhayati : 012-944 8455

COD Vivix Shaklee area – Betong

 

Pengedar Vivix Shaklee Negeri Sembilan

Hidayah : 013-930 3523

COD Vivix Shaklee area – Bandar Baru Nilai, Nilai Impian, Kota Seriemas, Nilai Spring, Nilai 3, USIM, Bandar Baru Enstek, Sepang, KLIA

 

Pengedar Vivix Shaklee Johor

Afira : 016-411 3734

COD Vivix Shaklee area – Johor Bahru, Skudai, Senai, Kulai

 

Pengedar Vivix Shaklee Kota Bharu, Kelantan

Yanie : 011-1628 1265

COD Vivix Shaklee area – KB, Kota Bharu, Pasir Putih

 

Hakimi : 013-353 8243

COD Vivix Shaklee area – Kota Bharu, Kubang Kerian, Wakaf Che Yeh, Lundang, USM

 

Nak Beli Vivix Shaklee di area selain daripada yang saya kongsikan di atas? Hubungi hotline kami 012-346 1698 sekarang juga!

 

Jom tengok Video Team Pengedar Vivix Shaklee Terbesar di Malaysia

VIVIX Shaklee bantu pesakit diabetes dan kencing manis hidup sihat

Salam Jumaat semua. Hari ini kami nak share kisah indah VIVIX Shaklee dan kencing manis.

Dalam kisah ini anda akan berkenalan dengan seorang Doktor Perubatan bernama Dr Nik.

Dr Nik ada seorang ayah yang sudah berusia lanjut. Ayah Dr Nik pula mengidap penyakit kencing manis atau diabetes sejak bertahun-tahun lamanya.

 

VIVIX Shaklee bantu pesakit diabetes dan kencing manis hidup sihat
VIVIX Shaklee bantu pesakit diabetes dan kencing manis hidup sihat

 

 

 

Namun syukur kepada ALLAH kerana ayahanda beliau dikurniakan anak yang soleh iaitu Dr Nik.

 

Setelah Dr Nik mengenali Vivix Shaklee, Dr Nik cuba memberikan kepada ayahanda beliau VIVIX Shaklee untuk membantu mengurangkan kesan sampingan ubat-ubatan kencing manis yang membahayakn dan memudaratkan buah pinggang, jantung dan hati.

 

Setelah dua minggu ayahanda beliau mengambil VIVIX Shaklee secara konsisten,apa yang berlaku ialah ayahanda beliau bukan saja tidak mendapat kesan sampingan ubat diabetes tetapi juga didapati telah bebas sepenuhnya dari diabetes..!!!

 

Bacaan darah turun mendadak dari 19 kepada 7.9  *WOW*

 

Selain itu Dr Nik turut mendapati selera ayahanada beliau semakin baik, tidak lagi kurang makan. Sebab buat makluman anda,pesakit diabetes ni mereka dah hilang deria rasa pada lidah kerana kerosakan saraf.

 

NAMUN ALHAMDULILLAH nampaknya ikhtiar VIVIX Shaklee memberi sinar dan harapan baru buat pesakit diabetes, tak perlu lagi mendderita makan tanpa rasa, kini ayah dan mak kita yang sakit diabetes mungkin berpeluang kembali menikmati kelazatan kuih muih dan lauk pauk kegemaran mereka.

 

Selain dari itu, Dr Nik juga mendapati ayahanda beliau tidak lagi kerap berulang ke tandas pada malam hari, dan kini dapat tidur lena sepanjang malam.

 

Perkara-perkara ini amat mengejutkan Dr Nik sebagai seorang pengamal perubatan di mana menurut ilmu perubatan moden diabetes atau kencing manis ini tiada ubat dan takkan sembuh, hanya boleh kawal dengan ubat – ubatan sahaja.

 

Apa yang berlaku terhadap ayahanda beliau setelah mengambil VIVIX Shaklee adalah amat berlawanan dengan apa yang dipelajari dalam ilmu perubatan moden. Alhamdulillah impressive sungguh

TAPI perlu kesabaran la dalam rawatan menggunakan natural approach macam ni jika keadaan diabetes dah bertahun-tahun takkan kita expect dalam sebulan boleh normal blood sugar reading kan? logik alam ini pasti ia mengambil masadan kesabaran Dr Nik akhirnya terbayar dengan ayahanda beliau bebas diabetes.

 

Diabetes hari nipenyakit lazim rakyat Malaysia yang mana kebanyakannya pesakit berakhir dengan dialysis.

 

alhamdulillah ayahanda Dr Nik dikurniakan anak soleh seperti beliau yang sanggup bersabar dalam memberikan ayahya yang terbaik menurut ikhtiar kita sebagai manusia

 

alhamdulillah ayah kami juga bertahan dengan VIVIX Shaklee, kini tak perlu lagi ulang alik dan makan ubat klinik walaupun history keturunan diabetes kami teruk kerana 2 ahli keluarga pergi kerana komplikasi diabetes

 

inshaaALLAH kami adik beradik nak ikhtiar sehabis baik untuk ayah. semoga ALLAH memberi kejayaan atas ikhtiar kami ini

 

Anda boleh membaca lebih lagi info tentang VIVIX Shaklee dan diabetes

 

Nak Beli Vivix Shaklee?

 

Nak tau Harga Vivix Shaklee?

 

Hubungi hotline kami 012-346 1698 atau cari Agen Shaklee untuk beli Vivix Shaklee di area anda? Boleh tengok di sini >> Pengedar Vivix Shaklee 2017 <<

 

Jom tengok Video Pengedar Vivix Shaklee Malaysia: