Tag: Pengedar Shaklee Kuala Lumpur

Pengedar Shaklee USJ Subang, Sunway, Petaling Jaya Dan Kuala Lumpur | Pengedar Vivix Shaklee USJ Subang

Pengedar Shaklee Wangsa Maju, Setiawangsa, Sri Rampai & Kuala Lumpur 019-8858804

Anda nak cari Pengedar Shaklee Wangsa Maju, Setiawangsa, Sri Rampai & Kuala Lumpur? Tahniah! Anda dah pun jumpa. Saya lah Agen Shaklee di area Wangsa Maju, Setiawangsa, Sri Rampai & Kuala Lumpur yang anda cari tu.

 

Pengedar Shaklee Wangsa Maju, Setiawangsa, Sri Rampai & Kuala Lumpur - Pengedar Vivix Shaklee Wangsa Maju, Setiawangsa, Sri Rampai & Kuala Lumpur
Pengedar Shaklee Wangsa Maju, Setiawangsa, Sri Rampai & Kuala Lumpur

 

Saya juga boleh COD Shaklee untuk area Gombak, Setapak, Taman Melawati, Hulu Kelang dan sekitar. Hubungi saya di 019-885 8804 dan saya Seri Pengedar Shaklee Wangsa Maju akan bantu anda dapatkan produk shaklee yang anda inginkan secepat mungkin.

(more…)

Pengedar Shaklee Pilihan Malaysia

Alhamdulillah, bermula dari seorang Pengedar Shaklee yang kecil yang pada mulanya berat hati sangat nak mulakan Bisnes Shaklee (sebab malu, sebab stigma masyarakat kita orang berniaga ni sebab nak duit, apatah lagi jika MLM)

 

Tapi setelah didorong oleh perasaan : ” ruginya bila market Shaklee yang produk sangat bagus camni tapi tercemar dengan pelbagai Info salah, banyak maklumat tak betul, banyak penjual Shaklee yang sekadar asal boleh jual je” maka saya teruskan juga berkongsi Kebaikan Shaklee hasil pengalaman sendiri sejak 1997.

 

Alhamdulillah langkah kami dipermudahkan.

 

Semakin hari Rangkaian Shaklee kami makin meluas. Dan bilangan Shaklee Independent Distributor yang bernaung di bawah kami turut bertambah.

 

Kumpulan kami masih terlalu kecil namun alhamdulillah setakat ini kami memberikan servis dan maklumat yang luar biasa terbaik buat semua pelanggan dan pembaca kami.

 

Antara kepakaran Agen Shaklee yang bernaung di bawah kumpulan kami ialah :

  • Penyusuan susu ibu – sejak tahun 2007
  • perbidanan dan sakit puan – sejak tahun 1994
  • Nutrisi dan pemakanan tambahan – sejak tahun 1997
  • Internet Marketing – sejak tahun 2010
  • Motivasi dan kepimpinan – Sejak tahun 1995

 

Alhamdulillah kombinasi tersebut telah mencorakkan satu kumpulan Shaklee Independent Distributor yang berpengetahuan luas dalam bidang pemakanan kesihatan ini.

 

Dan berbekalkan kemahiran tersebut kai memacu setiap Agen Shaklee yang bernaung di bawah kumpulan kami untuk menjadi Shaklee Independent Distributor terbaik di Malaysia.

 

Berikut adalah senarai Agen Shaklee yang bernaung dalam kumpulan kami, yang dinaungi oleh kumpulan Jutawan Shaklee pimpinan MamaFaiz yang kini berjaya meraih pendapatan 6 angka sebulan setelah 3 tahun bersama Shaklee. :

 

Pengedar Shaklee

Bersama barisan Jutawan Muslimah Shaklee yang menjana pendapatan dari rumah berjumlah 6 angka setiap bulan.

Klik di sini untuk membaca Kata-kata penuh inspirasi daripada Pengedar Shaklee Jutawan

Berikut adalah Senarai Penuh Pengedar Shaklee seluruh Malaysia

 

Kami mengalu-alukan penyertaan anda ke dalam kumpulan kami yang luar biasa hebat ini.

 

Masih terngiang-ngiang di telinga saya kata-kata seorang Internet Marketer Malaysia yang menyertai kumpulan kami :

Mudah sungguh berShaklee bersama kumpulan ini, segalanya telah disediakan dan jalan telah dimudahkan, kita ikut saja panduan yang diberikan oleh senior, tak perlu fikir banyak dah…..

 

Alhamdulillah, girang hati kami mendengar ungkapan beliau.

 

Memang benar, terlalu ramai Agen Shaklee dari kumpulan lain yang meminta kami memberi panduan tentang bagaimana menjalankan Shaklee dengan cemerlang. Malah ada yang menyatakan alangkah baiknya jika mereka dulu berdaftar dengan kumpulan ini… 🙂

 

Apa kelebihan group kami sehingga walaupun kami kecil namun kami significant di mata Pengedar Shaklee lain?

 

Ini kerana kumpulan kami mempunyai kepakaran yang diperlukan untuk berada dalam bidang ini.

 

Exclusive buat semua yang menyertai kumpulan kami, bimbingan berterusan secara offline dan juga onloine diberikan secara intensif secara PERCUMA!!!

 

Pengedar Shaklee

 

Pengedar Shaklee baru menerima latihan dan bimbingan Pakar secara terus di cawangan Shaklee.

Pengedar Shaklee menerima bimbingan secara Online dari keselesaan rumah masing-masing

 

Ya benar, kumpulan kami sangat happening, exciting dan luar biasa 🙂

 

Bagi anda yang ingin turut serta dalam kumpulan kami, dapatkan informasi langkah mudah untuk Daftar Ahli Shaklee bersama kumpulan Pengedar Shaklee tanpa anda perlu bangun dari kerusi anda sekarang 🙂

 

Hubungi hotline kami di 012-346 1698 sekarang juga!

 

Pengedar Shaklee KLCC, Wangsa Maju, Selayang Dan Gombak

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur, Selayang, KLCC & Gombak 012-6245361, Pengedar Vivix Shaklee

Salam semua. Hai, saya ialah salah seorang Pengedar Shaklee KLCC, Wangsa Maju, Selayang & Gombak. Saya merupakan agen Shaklee yang juga merupakan salah seorang pengedar shaklee dalam team Infinity dibawah susur galur team iReach dan Superstars.

 

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur, Selayang, KLCC & Gombak 012-6245361, Pengedar Vivix Shaklee
Pengedar Shaklee Kuala Lumpur, Selayang, KLCC & Gombak

Korang boleh panggil saya Yati je. Insyaa Allah saya boleh cater COD Shakleeuntuk area Kuala Lumpur, KLCC, Wangsa Maju, Selayang dan Gombak. Saya juga boleh uruskan COD Produk Shaklee ke seluruh KL dan Selangor. Penghantaran melalui pos dan kurier juga boleh diuruskan untuk seluruh Malaysia termasuk ke Sabah dan Sarawak.

5 Sebab Kenapa perlu beli produk shaklee dengan saya dan bukan Agen Shaklee yang lain?

  1. Saya ialah Pengedar Shaklee di bawah team yang dah buat bisnes Shakleeselama lebih 20 tahun.
  2. Team saya mempunyai direct access kepada nutritionist Shaklee
  3. Saya juga ialah pengguna setia Produk Shaklee yang istiqomah dalam mengamalkan Shaklee Wellness Set.
  4. Saya boleh hantarkan order produk Shaklee anda dengan secepat mungkin (Insyaa Allah dalam masa 24 jam dan saya hanya menjual produk yang ‘Fresh’ dari Shaklee je.
  5. Saya boleh guide anda tentang cara pengambilan produk yang betul mengikut keperluan dan tahap kesihatan anda untuk pastikan ianya berkesan.

6 Sebab Kenapa kena pilih saya sebagai bisnes partner Shaklee anda?

  1. Team kami dibimbing oleh team (mentor) yang menjadi Master Coordinator dalam masa 7 bulan, paling cepat setakat ini.
  2. Team kami juga dibimbing direct oleh mentor yang dah berjaya menjana 6 angka sebulan. Ye, sebulan tau!
  3. Saya akan guide korang step-by-step untuk mulakan bisnes Shaklee. Insyaa Allah ‘from zero to hero’.
  4. Team saya mempunyai kelebihan dalam bidang marketing bisnes onlinedan offline. So, korang boleh pilih ikut keselesaan korang.
  5. SOP Bisnes Shaklee dan panduan bisnes online/offline akan diberikan EXCLUSIVE untuk bisnes partner saya.
  6. Jam Support Group 24 – korang akan dibimbing tentang produk shaklee yang betul hasil daripada latihan dan yang diberikan oleh Nutritionist Shaklee.

Whatsapp saya di 012-624 5361 untuk COD Produk Shaklee atau penghantaran segera ke seluruh negara.

 

Jom tengok Video Pengedar Shaklee KLCC, Wangsa Maju, Selayang & Gombak ni:

 

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur Dan Cawangan Shaklee KL

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur - Agen Shaklee KL - Pengedar Vivix Shaklee KL - Cawangan Shaklee KL

Istimewa untuk warga Kuala Lumpur dan sekitar yang tercari-cari tentang Pengedar Shaklee Kuala Lumpur dan alamat Cawangan Shaklee KL. Dalam entri ni saya akan kongsikan maklumat yang anda inginkan.

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur - Agen Shaklee KL - Pengedar Vivix Shaklee KL - Cawangan Shaklee KL
Pengedar Shaklee Kuala Lumpur

 

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur

Team Shaklee KL sangat aktif dan bersedia untuk COD Produk Shaklee 24 hours. Lebih bertuah jika anda mendaftar Ahli Shaklee bersama-sama mereka di bawah kerana kepakaran mereka telah terbukti dapat membantu ramai orang.

 

Leader

Erni 012- 346 1698

Agen Shaklee Area : Seluruh Kuala Lumpur – SOGO, HKL, Jalan Raja Laut, Bukit BIntang, KLCC, Cheras, Ampang

Pengedar Shaklee Cheras, Kuala Lumpur, Ampang Dan Hulu Langat, Pengedar Vivix Shaklee
Pengedar Shaklee Cheras, Kuala Lumpur, Ampang Dan Hulu Langat, Pengedar Vivix Shaklee

 

 

Team Member

Robayah  012-927 9307

Agen Shaklee Area : Ampang, KLCC, Bintang, Kg Baru, Keramat

Pengedar Shaklee Ampang, Kuala Lumpur Dan Kajang
Pengedar Shaklee Ampang, Kuala Lumpur Dan Kajang

 

 

Yati 012-624 5361

Agen Shaklee Area : KLCC, Kg Baru, Selayang, Gombak, Jln TAR, Jalan Raja Laut, Wangsa Maju, Setapak

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur, Selayang, KLCC & Gombak 012-6245361, Pengedar Vivix Shaklee
Pengedar Shaklee Kuala Lumpur, Selayang, KLCC & Gombak

 

Seri 019 -885 8804

Agen Shaklee Area : Wangsa Maju, Setiawangsa, Sri Rampai, Wangsa Melawati, Hulu Kelang

Pengedar Shaklee Wangsa Maju, Setiawangsa, Sri Rampai & Kuala Lumpur - Pengedar Vivix Shaklee Wangsa Maju, Setiawangsa, Sri Rampai & Kuala Lumpur
Pengedar Shaklee Wangsa Maju, Setiawangsa, Sri Rampai & Kuala Lumpur

 

Doreen 019-881 4972

Agen Shaklee Area : Bandar Baru Ampang, Taman Kosas, Ampang Hilir, Seluruh Pandan, Seluruh Ampang

Pengedar Shaklee Ampang - Kuala Lumpur - Pengedar Vivix Shaklee Ampang

Tina  017-6811 832

COD area : Sri Rampai, Wangsa Maju, Danau Kota, Gombak, Taman Melati

 

Johari 017-249 5625

Agen Shaklee Area : Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa

 

Shikin 011-1540 0877

Agen Shaklee Area : Kuala Lumpur, Bangsar, Petaling Jaya, Pantai Dalam

Pengedar Shaklee USJ Subang, Sunway, Petaling Jaya Dan Kuala Lumpur Pengedar Vivix Shaklee USJ Subang

Ariffin 013-342 4317

Agen Shaklee Area : Bandar Raya Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Bangsar, Petaling Jaya, Pantai Dalam

 

Tia 016-424 1382

Agen Shaklee Area : Cheras, Bandar Tasik Permaisuri, Bandar Tun Razak, HUKM, Taman Midah, Sg Besi

 

Adibah 013-732 2402

Agen Shaklee Area : Cheras, Bandar Sri Permaisuri, Bandar Tun Razak, PPUKM, Salak Selatan, Bandar Tasik Selatan

 

Hilyah 019-335 2375

Agen Shaklee Area : KLCC, Bukit Bintang, Pavilion dan Pusat Bandaraya Kuala Lumpur

 

Shaya : 017-258 3793

Agen Shaklee area – Desa Pandan, Tesco Ampang, Kg Pandan, Jalan peel, LRT Ampang Park

 

Syida  014 – 222 2421

COD area : Cheras, Bandar Tun Razak, Sg Besi, Ampang, Bukit Bintang, Bandar Tasik Selatan

 

 

Cawangan Shaklee KL, Stokis Shaklee atau Shaklee Sri Rampai

Satu-satunya Cawangan Shaklee KL ialah di Sri Rampai. Asalnya Shaklee KL di Wangsa Maju. So, jangan terkejut kalau anda ke Wangsa Maju Cawangan Shaklee Wangsa Maju dah tiada di lokasi lama kerana Shaklee dah pun berpindah lokasi pada tahun 2014 lagi.

 

Alamat Cawangan Shaklee KL atau Shaklee Sri Rampai

No. 32, Jln Rampai Maju 3,

Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.

Telefon : 603-4142 1067
Fax: 603-4142 1027

Klik sini untuk Location Shaklee KL

 

Waktu Operasi Shaklee KL / Shaklee Sri Rampai

  • Isnin hingga Jumaat : 10:00 a.m. to 7:00 p.m.
  • Sabtu (Pertama & Ketiga) : 10:00 a.m. to 7:00 p.m

 

Cara Beli Produk Shaklee dengan harga ahli ialah dengan walk-in ke Cawangan Shaklee dan isikan no 956669 – Md Syahrizen Zainul Abidin. Secara automatik anda akan dapat harga ahli.

 

Nak Daftar Ahli Shaklee? Anda hanya perlu isikan no 956669 – Md Syahrizen Zainul Abidin di bahagian sponsor dan anda layak mendaftar sebagai Ahli Shaklee.

 

Hubungi hotline kami 012-346 1698 untuk sebarang bantuan