Posts Tagged ‘Part Time Bisnes’

5 Mindset Bisnes Yang Saya Belajar Melalui Bisnes Shaklee






Since ber bisnes shaklee ni banyak benda baru yang saya belajar. Yang paling bernilai sekali ialah Mindset Bisnes yang saya belajar daripada mentor bisnes shaklee kami. Kalau cakap pasal bisnes memang banyak class-class cikgu bisnes yang korang boleh join dan belajar. Pilih je medium, topik dan bajet yang sesuai dengan korang ? Istimewanya dalam bisnes […]






Tips Urus Bisnes Shaklee Untuk Wanita Bekerjaya






Kerja tapi buat bisnes Shaklee? Boleh ke? Ramai sebenarnya yang tanya saya soalan ni.. Ye la..keje kan memang confirm-confirm dah penat..? Macam mana saya boleh buat bisnes Shaklee lagi? Bila pulak masa nak uruskan bisnes? Sebab balik rumah busy uruskan keluarga pulak kan? Hihi Sebenarnya saya pegang ayat-ayat ni: ‘Dimana ada kemahuan, disitu pasti ada […]