Posts Tagged ‘Omega Guard Shaklee’

Set Berpantang Shaklee Terbaik Untuk Ibu Berpantang






Anda sedang mencari Set Berpantang Shaklee untuk digunakan semasa berpantang nanti? Masalahnya anda tak tahu set berpantang yang mana paling sesuai untuk anda? Dan anda takut tersilap pilih set berpantang? Atau Anda takut TERSILAP pilih Pengedar Shaklee masa beli Set Berpantang Shaklee nanti sebab dah ramai kawan anda yang bagitau tidak diajar cara makan vitamin yang betul? Nanti rugi dan membazir duit […]






Omega Guard Shaklee – Alternatif Anti Radang Terbaik






Auchhh, sakitnyaaa!     “Sabar ye, sakit tu sebab dah ada radang. Tu yang awak rasa sakit. Takpe nanti saya bagi ubat anti-radang”. Eh, Orang cakap Omega Guard Shaklee boleh guna untuk anti radang jugak. RADANG tu apa ye? Rendang saya tau la   Lepas dengar explanation doc baru tau. Rupanya tempat yang sakit tu […]






Set Anak Pintar Shaklee – Persiapan Nutrisi Untuk Anak Kembali Ke Sekolah






Alhamdulillah. Semua persiapan persekolahan anak-anak dah siap. Tinggal buku je yang masih tak lengkap sebab takde stok ?   Dina dan Syahmi pun dah tak sabar nak ke sekolah. Rindu dengan kawan-kawan dan cikgu la tu. Hihi Oh ye, selain daripada kelengkapan sekolah tu semua, jangan lupa persiapan nutrisi untuk anak korang ye ? Sebagai […]






Omega Guard Shaklee – Vitamin Shaklee Kegemaran Anak Saya






Anak-anak saya yang berdua ni memang peminat setia Omega Guard Shaklee. Pantang nampak, diorang mesti mintak ?     Kiranya ni memang top list vitamin shaklee kegemaran anak saya yang berdua ni la.hehe   Pernah beberapa kali budak berdua ni menangis tapi bukan serentak la. Masa yang berbeza. Beria-ria menangis, ingatkan sakit ke apa.   […]