Posts Tagged ‘Musim Cuti Sekolah’

Aktiviti Bisnes Shaklee Musim Cuti Sekolah






Aktiviti Bisnes Shaklee tetap berjalan walaupun cuti sekolah. Bezanya masa cuti ni boleh la bawak anak-anak sekali.hehe   Dulu kalau bawak pergi kelas atau kursus yang melibatkan bisnes shaklee diorang nak ikut sebab nak main dengan anak-anak geng-geng Pengedar Shaklee yang lain. Sekarang ni diorang sendiri request nak join duduk dalam kelas bisnes shaklee sekali […]






Aktiviti Kami Di Musim Cuti Sekolah 2016






Lagi seminggu je cuti sekolah dah nak habis. Banyak yang kami rancang untuk aktiviti di musim cuti sekolah 2016.   Banyak jugak yang berjaya dilaksanakan walaupun ada yang last minute plan. Ada beberapa aktiviti yang tak dapat dibuat sebab kekangan masa. Almaklumlah cuti tahunan dah tinggal sikit.hehe Boleh dikatakan musim cuti sekolah 2016 ni yang […]