Posts Tagged ‘Ilmu Bisnes Online’

Tips Pilih Bisnes Online Untuk Tambah Pendapatan Keluarga






Dalam keadaan ekonomi yang semuanya serba mahal macam sekarang, kalau setakat berjimat je memang tak cukup. Sebab tu ramai yang pilih bisnes online.       Golongan surirumah pun digalakkan untuk buat bisnes online untuk tambahkan pendapatan keluarga.   Menteri pun suruh rakyat buat 2 kerja kan. Sebab tu la kakitangan kerajaan pun dah dibenarkan […]






5 Kelas Cara Buat Bisnes Online Dari Mentor Bisnes Saya






Nak hidup perlukan Ilmu. Nak mati pun perlukan Ilmu. Nak bisnes opkos la kena ada ilmu. Tambah pulak  yang buat bisnes Shaklee macam saya. Selain daripada ilmu tentang produk dan nutrisi, wajib belajar cara buat bisnes online dan offline tau 😉 Kalau takde ilmu, habis la terhantuk kat diniding, tergolek-golek sebab ibarat meraba dalam gelap […]






5 Mindset Bisnes Yang Saya Belajar Melalui Bisnes Shaklee






Since ber bisnes shaklee ni banyak benda baru yang saya belajar. Yang paling bernilai sekali ialah Mindset Bisnes yang saya belajar daripada mentor bisnes shaklee kami. Kalau cakap pasal bisnes memang banyak class-class cikgu bisnes yang korang boleh join dan belajar. Pilih je medium, topik dan bajet yang sesuai dengan korang ? Istimewanya dalam bisnes […]






1 2