Posts Tagged ‘Harga Set Bersalin’

Set Bersalin Shaklee – Bantu Elak Meroyan Masa Berpantang






Pernah dengar kes ibu lepas bersalin bunuh diri masa berpantang? Takutkan??Itu la ‘meroyan’ namanya. Insyaa Allah Set Bersalin Shaklee bantu elak meroyan masa berpantang.     Meroyan atau ‘post partum depression’ sebenarnya terjadi disebabkan ibu berpantang tak cukup nutrisi. Bila tak cukup nutrisi, badan tak boleh nak berfungsi seperti yang sepatutnya.   Kalau korang perasan […]






5 Cara Berpantang Terbaik Dengan Set Bersalin Shaklee






“Haa, Anak dah 3 ?. Betul ke ni? Tak percaya la!” Kalau nak tau itu la penangan Set Bersalin Shaklee 😉 Hihi. Indah betul rasanya bila dengar statement macam kat atas ni daripada mulut orang-orang yang kita jumpa kan? Rasa macam nak suruh diorang ulang lagi 100 kali je. Lagi best kalau masa tu encik […]






Set Bersalin Shaklee Premium Terbaik untuk Pembedahan dan Normal






Set Bersalin Shaklee adalah satu-satunya Set Bersalin Terbaik yang selamat untuk digunakan oleh ibu Berpantang dan Menyusu tanpa memudaratkan bayi, malah membantu elakkan kejadian colic / kembung dan menurunkan jaundice bayi.   Ini Pula Sharing Bahagia dari customer kesayangan kami yang berpuas hati sangat dengan Set Bersalin Shaklee…….bila baca tu memang sampai ke hati….saya sangat gembira sewaktu menerima […]