Posts Tagged ‘Doa Pembuka Rezeki’

6 Amalan Menjemput Rezeki Untuk Peniaga Bisnes Online






Alhamdulillah sejak Daftar Jadi Ahli Shaklee 2011 lagi saya dah didedahkan dengan Master Checklist untuk Menjemput Rezeki yang sangat penting especially peniaga online macam saya.   Sejak buat bisnes shaklee ni la baru saya tau tentang konsep menjemput rezeki. Selalu dengar pasal cari rezeki je ? Jom saya kongsikan amalan menjemput rezeki yang selalu saya […]






7 Amalan Doa dan Zikir Pembuka Rezeki Untuk Bisnes Maju






Pernah korang rasa puas dah usaha macam-macam tapi takde sales jugak? Mesti korang rasa down kan? Saya pun pernah rasa macam tu jugak.?         Lepas tu baru saya tau yang orang bisnes kena mantapkan hubungan dengan Allah pemilikĀ  semua rezeki.   Antara cara memantapkan hubungan dengan Allah yang mentor saya ajar ialah […]