Posts Tagged ‘Chewable Vita C Shaklee’

Kerap Jatuh Sakit? Kuatkan Sistem Imun Dengan Immune Booster Shaklee






Asyik Sakit? Ala, ubat kan hado ?¬†Haa, siapa yang macam tu? Cuba angkat tangan. Kalau ada tandanya korang perlukan Immune Booster Shaklee untuk kuatkan sistem imun badan yang terjejas dek serangan radikal bebas tu.   Elleh, tak mengaku konon. Saya tau mesti ada yang species macam tu punyalah ? Saya pun macam tu jugak dulu. […]






Produk Shaklee First Aid Wajib Di Rumah Saya






Produk Shaklee First Aid Wajib Di Rumah. Wajib ado! ko hado? Apo korang takdo ko? Uish..uish..uish..rugi..rugi..bahayo..bahayo.. Apo kobondo eh ni erni? Haa..ni namo eh 1st Aid Kit semulojadi..memang komfom la selamat..tak payah nak risau-risau yo…saintis shaklee dah buat formula baeekkk punyo..? Korang tinggal guno jo tanpo was-was..hehe Meh den koba sket tontang 3 produk wajib […]