Posts Tagged ‘Bukti Vitamin Shaklee Selamat’

Semua Vitamin Sama Je Termasuk Vitamin Shaklee?






Dulu saya pun ingat semuanya sama je tapi rupanya tidak 😅. Vitamin Shaklee memang berbeza sangat-sangat tau!     Dulu saya makan je apa-apa brand pun janji supplement.   Kalau membeli pulak sokmo cari yang paling murah tapi nak yang tinggi kandungannya 😂   Contoh, kalau beli vitamin C memang saya cari yang 1000mg.hehe   […]






Omega Guard Shaklee – Vitamin Shaklee Kegemaran Anak Saya






Anak-anak saya yang berdua ni memang peminat setia Omega Guard Shaklee. Pantang nampak, diorang mesti mintak ?     Kiranya ni memang top list vitamin shaklee kegemaran anak saya yang berdua ni la.hehe   Pernah beberapa kali budak berdua ni menangis tapi bukan serentak la. Masa yang berbeza. Beria-ria menangis, ingatkan sakit ke apa.   […]