Posts Tagged ‘Bisnes Shaklee Online’

Aktiviti Bisnes Shaklee Musim Cuti Sekolah






Aktiviti Bisnes Shaklee tetap berjalan walaupun cuti sekolah. Bezanya masa cuti ni boleh la bawak anak-anak sekali.hehe   Dulu kalau bawak pergi kelas atau kursus yang melibatkan bisnes shaklee diorang nak ikut sebab nak main dengan anak-anak geng-geng Pengedar Shaklee yang lain. Sekarang ni diorang sendiri request nak join duduk dalam kelas bisnes shaklee sekali […]






SOHO – Tempat Saya Buat Kerja Bisnes Shaklee






Ada yang tanya SOHO tu apa? SOHO tu ialah Small Office Home Office. Dalam maksud lain ialah tempat untuk saya buat kerja-kerja bisnes shaklee di rumah.     Sebenarnya saya takde spesifik tempat untuk buat kerja-kerja bisnes shaklee saya.   Boleh dikatakan SOHO saya dimana-mana je. Kejap kat study table, kejap kat bilik, kejap kat […]






6 Amalan Menjemput Rezeki Untuk Peniaga Bisnes Online






Alhamdulillah sejak Daftar Jadi Ahli Shaklee 2011 lagi saya dah didedahkan dengan Master Checklist untuk Menjemput Rezeki yang sangat penting especially peniaga online macam saya.   Sejak buat bisnes shaklee ni la baru saya tau tentang konsep menjemput rezeki. Selalu dengar pasal cari rezeki je ? Jom saya kongsikan amalan menjemput rezeki yang selalu saya […]






1 2 3 5