Posts Tagged ‘Bisnes Shaklee Dari Rumah’

Strategi Marketing Bisnes Online 2017 Khas Untuk Yang Nak Jana Income Dengan Bisnes Shaklee




Dalam banyak-banyak strategi marketing bisnes online, cara mana yang saya paling suka guna untuk bisnes Shaklee?   Hihi. Ada banyak sebenarnya cara marketing bisnes online especially untuk bisnes Shaklee yang saya suka. Dah banyak jugak la saya menuntut dengan mentor/sifu/cikgu marketing. Antara mentor bisnes online yang saya pernah belajar ialah Dr Azizan Osman, Tuan Faisal […]




Aktiviti Bisnes Shaklee Musim Cuti Sekolah




Aktiviti Bisnes Shaklee tetap berjalan walaupun cuti sekolah. Bezanya masa cuti ni boleh la bawak anak-anak sekali.hehe   Dulu kalau bawak pergi kelas atau kursus yang melibatkan bisnes shaklee diorang nak ikut sebab nak main dengan anak-anak geng-geng Pengedar Shaklee yang lain. Sekarang ni diorang sendiri request nak join duduk dalam kelas bisnes shaklee sekali […]




Cara Jana Income 4 Angka Dengan Bisnes Shaklee Walaupun Sibuk Dengan Kerja Dan Keluarga




Wifey, Mummy, Banker & Business Leader Shaklee   4 in 1. Walaupun 4 je tapi kekadang rasa ada 400 jawatan kot.haha Sebab tu la rasa macam tak cukup je masa 24 jam yang Allah bagi.hehe Tapi syukur la saya ada belajar ilmu ‘extra time’. Dengan ilmu tu Alhamdulillah memang berbaloi-baloi. Walaupun ramai cakap tak sempat […]




Review Feedback Pengguna Produk Shaklee – Testimoni Produk Shaklee




Nak tengok review pengguna produk shaklee? Nak baca Testimoni Produk Shaklee?   Alhamdulillah. Sejak mula kenal shaklee tahun 2011, dah banyak feedback positif yang saya terima daripada pengguna produk shaklee. Ni saya kongsikan sebahagian feedback pengguna produk shaklee yang dah guna produk shaklee dengan konsisten dan sangat berpuas hati dengan kesan positifnya. “Sis, kulit saya […]