Posts Tagged ‘Ahli Shaklee’

Bisnes Shaklee : Bukan Sekadar Duit Semata-mata






Korang pernah rasa sangat-sangat down dan helpless?   Tahniah kerana korang adalah insan istimewa yang dipilih Allah ?   Saya pun pernah melaluinya. Memang rasa sangat-sangat sedih. Sampai menangis la dibuatnya ?   Masa tu memang puas la menangis bucu katil. Tapi tak boleh la lama-lama. Nanti syaitan masuk jarum. Hehe   Alhamdulillah lepas mengadu […]






Kenapa Suka Bisnes Shaklee?






Segalanya bermula kerna dia. Sebab nak bagi yang terbaik untuk dia la saya kenal shaklee. Asalnya untuk banyakkan susu. Lepas tu tambah 2 lagi sebab iaitu nak improve tahap kesihatan dan kewangan keluarga ? Sebenarnya since zaman sekolah dulu dah beberapa kali join bisnes tapi so far dengan Shaklee memang berbeza sangat-sangat Kalau nak cerita […]