Posts Tagged ‘Agent Vivix Shaklee’

Harga Vivix Shaklee 2017






Nak Beli Vivix Shaklee tapi tak tau harga Vivix Shaklee. So, anda nak tau la berapa harga sebotol vivix shaklee dulu?     Selain daripada nak tau pasal harga Vivix anda nak tau jugak sebotol vivix shaklee boleh tahan berapa lama?   okay, jom saya sharekan serba sedikit tentang info Vivix Shaklee yang famous sangat ni. […]






3 Cara Halang Serangan Radikal Bebas






Orang kata radikal bebas punca utama kepada macam-macam penyakit. Betul ke?   Betul. Radikal bebas ni akan menyebabkan sel-sel badan kita berkarat. Kalau dalam terma sains proses ni namanya ‘Oxidative Stress’. Radikal bebas ni kira macam askar musuh la. Bila dah ramai sangat, askar baik a.k.a system pertahanan badan kita tak mampu nak fight balik. […]






Kisah Vivix Shaklee, Apoptosis Dan Necrosis






Vivix Shaklee Bantu Proses Apoptosis, Halang Necrosis? Korang tau tak, sel-sel DNA badan kita akan bunuh diri sendiri melalui proses Apoptosis? Ni yang standard la. Tapi banyak je kes sel-sel mati sebelum masanya. Kiranya Sel Mati Pra-matang la. Cara mati yang tak best ni namanya Necrosis. Sel yang mati akibat Necrosis ialah disebabkan faktor luar. […]






Vivix Shaklee Bantu Panjangkan Telomere






Vivix Shaklee boleh panjang Telomere? Telomere tu apa?     Hihi. Nak sebut pun tak tau kan? Bukan korang la. Saya yang tak tau nak sebut telomere tu.Lepas tu baru tau sebutan yang betul untuk Telomere ialah ‘telomiyer’.hehe   Nak tau telomere tu apa?   Telomere ialah penutup atau pengikat sel- sel DNA kita. Kalau […]