SOHO – Tempat Saya Buat Kerja Bisnes Shaklee

Ada yang tanya SOHO tu apa? SOHO tu ialah Small Office Home Office. Dalam maksud lain ialah tempat untuk saya buat kerja-kerja bisnes shaklee di rumah.

 

SOHO Tempat Saya Buat Kerja Bisnes Shaklee

Ni la SOHO ?

 
Sebenarnya saya takde spesifik tempat untuk buat kerja-kerja bisnes shaklee saya.

 
Boleh dikatakan SOHO saya dimana-mana je. Kejap kat study table, kejap kat bilik, kejap kat dapur. Ikut mood je mana saya nak duduk dan siapkan tugasan bisnes shaklee saya.hehe

 
Untung saya buat bisnes online. Janji ada laptop atau handphone dan internet je dah boleh buat kerja ?

 
Saya ni cepat boring orangnya. So, kalau duduk kat satu-satu tempat tu tak boleh lama sangat. Rasa macam kematu bon-bon dibuatnya.hahaha

 
Tapi bila tengok kawan-kawan ramai yang ada SOHO cantik-cantik rasa macam teringin la pulak nak ada tempat untuk buat urusan bisnes shaklee saya.hee~

 
Tengok la kalau keinginan tu dah kuat sangat baru saya buat kot. Buat masa ni saya prefer SOHO saya di merata tempat.

 
Kadang boring dalam rumah saya keluar. Duduk depan pintu untuk ambil udara segar. Selalunya idea bisnes shaklee memang datang mencurah-curah bila saya duduk kat luar. ?

 
Tapi kalau kat luar tu bahang sikit la. Kalau dalam rumah boleh bukak kipas ke aircond ke kan ?

 
Korang pulak, share la pasal SOHO bisnes korang. Kot-kot la ada yang berkenan boleh saya follow ?

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply