Set Nutriwhite Shaklee – Kulit Cantik Secara Semulajadi Tanpa Bahan Kimia Berbahaya

“Calit-calit cantik”

“Sapu-sapu putih”

“Minum-minum gebus”

kulit rosak akibat kosmetik

 

Haa, sape yang tak tergoda bila nampak tagline macam tu kan?

Ada 1 seminar saya join dulu, speaker tu cakap :

“Orang sekarang makin malas, semua nak cepat. Kalau korang boleh offer produk yang kesannya cepat mesti produk tu laku keras!”

Lagi cepat lagi bagus kononnya. Kalau boleh sekali guna terus nampak kesan. Standard 3,5 & 7 hari la yang orang paling suka guna.

Tapiiii, hati-hati ye sayam-sayam semua. Dah ramaaiiii sangatttt yang dapat side effect daripada produk-produk tu semua tauuu.

Dulu orang cakap ada ‘kesan negative jangka panjang’. Sekarang kesan negative pun ada yang seawal 3 hari tau.hehe

Antara bahan paling bahaya dalam produk kosmetik ialah Glutathione. Glutathione ni la yang buat kulit hitam jadi putih.

Glutathione ni kerjanya halang pembentukan melanin. Melanin la yang bagi warna kat kulit kita.

Pengambilan Glutathione secara berlebihan dan berterusan boleh rosakkan hati dan menyebabkan kematian tau.

Berbaloi ke putih lepas tu terseksa sebab HATI ROSAK?. Sanggup ke mati sebab semata-mata nak putih?

Biasa la, perempuan mana tak suka cantik-cantik kan? Nak cantik boleh, tapi jangan sampai silap pilih dan membahayakan diri sendiri.

Saya pun suka jugak cantik-cantik. Tapi saya pentingkan produk yang 100% natural dan bebas bahan kimia yang merbahaya . Sebab tu kalau nak beli produk saya akan kaji dulu.

Lagi 1 produk tu mesti ada kajian klinikal jugak. Bukan beli banyak-banyak kat kilang pastu tempek brand sendiri.

Sebab tu saya dengan yakinnya pilih Set Nutriwhite Shaklee. Produk Shaklee ada semua ciri yang saya nak.

 

Set Nutriwhite Shaklee - Kulit Cantik Secara Semulajadi Tanpa Bahan Kimia Berbahaya

 

Kenapa saya pilih Set Nutriwhite Shaklee? Sebab ia sangat-sangat berbeza dengan produk lain di pasaran tau. Ia dihasilkan daripada 16 jenis bahan-bahan semulajadi dan 100% bebas bahan kimia.

 

Set Nutriwhite Shaklee ni dihasilkan oleh saintis Shaklee dan pakar penjagaan kulit hanya selepas kajian selama 3 tahun tau 😋

 

7 Kelebihan Set Nutriwhite Shaklee:

1. Bantu kawal keradangan pada kulit

2. Mengurangkan tompok-tompok pada kulit

3. Menghilangkan kotoran yang melekat diwajah

4. Melembabkan dan memelihara tekstur kulit

5. Menegangkan dan menyegarkan kulit

6. Melegakan kulit, member rasa selesa

7. Mencerahkan kulit secara semulajadi
Lagi best sebab Set Nutriwhite Shaklee sangat jimat dan berbaloi-baloi. Cleanser tu boleh tahan 6 bulan tau.

 

So, mana satu pilihan korang?

 

Cantik & selamat ke? Cantik cepat tapi bahaya?

 

Jom Cantik secara Natural!

 

Jom Nutriwhite Shaklee 😘

 

Whatsapp 012-346 1698

Whatsapp 012-346 1698

Whatsapp 012-346 1698

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply