Set Bersalin Shaklee Rahsia Ibu Anak 3  Kekal Langsing

 

Ada yang tanya saya, ‘dalam banyak-banyak Set Shaklee, set yang mana yang saya paling suka?’. Jawapan saya ialah Set Bersalin Shaklee ?

 

 

Set Bersalin Shaklee

Set Bersalin Shaklee

 

 

 

Kalau nak ikutkan memang banyak Lagi produk shaklee lain yang saya suka. Tapi yang saya paling-paling(Nampak tak betapa sukanya saya tu.hikhik) saya suka ialah Set Bersalin Shaklee.

 

 

Since amalkan Set Bersalin Shaklee ni saya memang terus jatuh chenta tau. ?

 

 

Apa yang buat saya jatuh chenta sangat-sangat kat Set Bersalin Shaklee ni?

 

 

Set Bersalin ni la rahsia saya berpantang tapi macam tak pantang. Hee~

 

 

Haa? Pelik kan?

 

 

Maksud saya, walaupun pun tengah berpantang tapi nampak cergas dan bertenaga je.  Muka pun berseri-seri, tak pucat macam kebanyakan orang lepas bersalin tu.

 

 

 

Siap mak mertua pun puji tau. So, kalau nak mak mertua puji cepat-cepat la amalkan Set Bersalin Shaklee ni. hahaha

 

 

Alhamdulillah dengan Set Bersalin Shaklee ni jugak la susu jadi melimpah ruah. Alhamdulillah dapat la susukan anak-anak lebih daripada 2 tahun(yang kecik dah 2 tahun  2 bulan).

 

 

Dengan Set bersalin ni jugak lah saya berjaya dapatkan balik berat badan asal sebelum mengandung dulu. Bestkan? 😉

 

Part ni yang paling awesome, selalu sangat orang tegur saya dan tanya macam mana boleh kurus walaupun anak dah 3 orang. Haa, ni la rahsia saya ?

 

 

Amalkan je Set Bersalin Shaklee,  susukan baby exclusive(selama 6 bulan) dan teruskan sampai 2 tahun. Insyaa Allah selim la nanti. Tapi kawal la sikit makan tu ye. Jangan la jadikan alas an susukan anak untuk mentekedarah pulak ye. Hee~

 

 

Kalau setakat pengalaman orang terkejut bila saya bagitau anak dah 3 tu memang dah selalu sangat la tau.kihkih

 

 

Yang paling terbaru, Doktor Pakar Sakit  Puan a.k.a Gynae yang saya jumpa pun menjerit terkejut bila saya bagitau anak dah 3 orang. Dia ingatkan anak saya yang bongsu tu anak sulung. Hehe

 

 

Oh ye, yang buat Set Bersalin Shaklee ni bertambah best ialah ia boleh diambil dari lepas bersalin sampai la lepas habis pantang . Set yang sama ni jugak boleh diteruskan sebagai Set Menyusu tau ?

 

Kalau tak bersalin dan menyusu pun boleh jugak amalkan vitamin-vitamin ni semua ye. Sebabnya semua vitamin ni memang diperlukan oleh semua orang. Husband saya pun amalkan jugak vitamin-vitamin ni tau!

 

Nak Beli Set Bersalin Shaklee sekarang?

 

Beli Set Bersalin Shaklee Sekarang

 

Anda boleh juga hubungi hotline kami dibawah ni untuk order Set Bersalin Shaklee:

 

012-346 1698

012-346 1698

012-346 1698

 

 

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply