Set Bersalin Shaklee – Bantu Elak Meroyan Masa Berpantang

Pernah dengar kes ibu lepas bersalin bunuh diri masa berpantang? Takutkan??Itu la ‘meroyan’ namanya. Insyaa Allah Set Bersalin Shaklee bantu elak meroyan masa berpantang.

Set Bersalin Shaklee - Bantu Elak Meroyan Masa Berpantang

 

 

Meroyan atau ‘post partum depression’ sebenarnya terjadi disebabkan ibu berpantang tak cukup nutrisi. Bila tak cukup nutrisi, badan tak boleh nak berfungsi seperti yang sepatutnya.

 

Kalau korang perasan selalunya lepas bersalin doktor sakit puan akan bagi beberapa jenis vitamin untuk percepatkan proses pemulihan lepas bersalin.

 

Kalau ikut pengalaman saya yang anak 3 orang ni, doktor akan bagi Multivitamin, Vitamin C, B Complex dan kalsium(wajib untuk ibu yang menyusu). 4 vitamin wajib ni memang ada dalam Set Bersalin Shaklee.

Lagi best sebab Set Bersalin Shaklee lengkap untuk kesihatan ibu dan baby sekali. So, bukan ibu berpantang je yang dapat manfaat tau. Baby pun dapat jugak ?

Ibu berpantang yang amik Set Bersalin Shaklee selalunya bagi feedback badan lagi bertenaga, luka bersalin cepat sembuh, emosi pun tenang je dan susu pun melimpah ruah.

Pengalaman saya yang 3 kali berpantang, memang berbeza sangat kalau dibandingkan berpantang dengan Set Bersalin Shaklee tau?

Masa berpantang anak pertama saya tak kenal lagi Set Bersalin Shaklee ni. Masa tu sembelit teruk walaupun dah makan ubat pencair najis yang doktor bagi?

Saya start kenal vitamin shaklee masa pantang anak ke-2. Itupun sebab nak banyakkan susu. Maklumlah anak lelakikan kuat menyusu.hehe

So far, antara 3 kali berpantang, pantang anak ke 3 yang paling best. Baby dan maknya rasa tenang je. Susu banyak dan badan rasa bertenaga sampai mak mertua puji tau.hihi

Bersalin pun senang coz daripada mengandung lagi dah makan Set Mengandung Shaklee.

Nak dapatkan Set Bersalin Shaklee?

Beli Set Bersalin Shaklee Sekarang

Hubungi hotline kami untuk sebarang pertanyaan:

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply