Set Berpantang Shaklee Terbaik Untuk Ibu Berpantang

Anda sedang mencari Set Berpantang Shaklee untuk digunakan semasa berpantang nanti?

Set-Bersalin-Shaklee-Set-Berpantang-Shaklee-Set-Lepas-Bersalin-Shaklee-Set-Post-Natal

Masalahnya anda tak tahu set berpantang yang mana paling sesuai untuk anda? Dan anda takut tersilap pilih set berpantang?

Atau

Anda takut TERSILAP pilih Pengedar Shaklee masa beli Set Berpantang Shaklee nanti sebab dah ramai kawan anda yang bagitau tidak diajar cara makan vitamin yang betul?

Nanti rugi dan membazir duit je beli set berpantang shaklee sebab tak berkesankan?

Tahukah anda, hampir setiap hari kami terima whatsapp/call dari pelanggan yang mengadu MENYESAL sebab TERSILAP BELI dengan agen shaklee yang hanya menjual je tapi tak ajar cara pengambilan set berpantang shaklee langsung?

Siap ramai yang menyamar semata-mata nak dapatkan konsultasi pengambilan vitamin dalam set bersalin shaklee daripada kami lagi tau.hehe

Jom saya kongsikan info tentang Set Berpantang Shaklee yang tengah famous sekarang ni!

Set-Bersalin-Shaklee-Set-Berpantang-Shaklee-Set-Lepas-Bersalin-Shaklee

Set Bersalin Shaklee

Set Berpantang Shaklee ialah set berpantang terbaik untuk ibu lepas bersalin. Ianya sangat selamat dan tidak memudaratkan bayi malah sangat bagus untuk membantu mengelakkan masalah kembung perut dan jaundis.

Senarai Dan Khasiat Vitamin Dalam Set Berpantang Shaklee

Vitalea Shaklee

  • Multivitamin yang berfungsi membekalkan 100% nutrisi yang diperlukan oleh ibu berpantang
  • Mengandungi Iron atau Zat Besi yang diperlukan untuk membina semula sel darah merah yang banyak hilang semasa proses bersalin
  • Membantu ibu cergas dan bertenaga sepanjang tempoh berpantang
  • Membantu melengkapkan nutrisi ibu berpantang(nutrisi dalam makanan kebanyakannya telah musnah semasa penyediaan makanan)

B Complex Shaklee

  • Melindungi sistem saraf daripada tekanan dan stress
  • Mengandungi Asid folik yang diperlukan untuk bina sel dan tisu baru. Asid Folik juga merupakan nutrisi penting ibu menyusu
  • Membantu badan menukarkan kalori kepada tenaga dan membantu mengelakkan ibu daripada bertambah gemuk
  • Menenangkan emosi Ibu berpantang dan mengurangkan risiko meroyan
  • Memberikan tenaga untuk ibu berjaga malam

 Sustained Release Vita C 

  • Sangat penting untuk penyembuhan luka bersalin
  • Merangsang pembinaan tisu penghubung untuk mencantumkan semula tisu yang koyak semasa proses bersalin
  • Menguatkan sistem imun ibu dan mengelakkan jangkitan daripada luka bersalin
  • Memelihara kelenjar daripada tekanan dan kecederaan termasuklah kelenjar menyusu

 ESP Shaklee

  • Protein berkualiti tinggi yang sangat diperlukan untuk penghasilan hormon. Ibu menyusu perlukan hormon penyusuan( antaranya prolactine)
  • protein ialah komponen utama dalam susu ibu selain air. Kekurangan protein boleh mengakibatkan penghasilan susu berkurangan
  • Membantu mempercepatkan penyembuhan luka

Omega Guard Shaklee

  • Minyak ikan terbaik di dunia
  • Mengandungi Omega 3, DHA dan EPA yang sangat penting untuk perkembangan otak bayi
  • Menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata
  • Mengurangkan keradangan dibahagian luka bersalin (radang punca kesakitan)

Ostematrix Shaklee

  • Kalsium ialah nutrisi penting dalam susu ibu
  • Membantu mendapatkan rehat yang berkualiti
  • Melegakan otot dan mengurangkan sakit-sakit badan dikalangan ibu berpantang
  • Mengurangkan risiko gigi rongak sebelum masanya
  • Mengurangkan risiko Osteoporosis atau tulang rapuh pada ibu

Lecithin Shaklee

  • Mengandungi Kolina untuk kecerdasan otak ibu dan bayi
  • Membantu memecahkan lemak pada makanan yang dimakan oleh ibu
  • Membantu ibu berpantang menurunkan berat badan

Alfalfa Shaklee

  • Tumbuhan yang kaya dengan serat, protein, asid amino, klorofil, 15 zat galian, 10 vitamin,  zat galian, 8 enzim penting dan fitokimia
  • Memerangkap lemak dan mengangkutnya keluar daripada badan
  • Juga merupakan penggalak susu ibu

Kelebihan Set Berpantang Shaklee untuk Ibu Berpantang

Keistimewaan Set Berpantang Shaklee terletak pada kombinasi vitamin shaklee yang benar-benar menepati keperluan ibu berpantang.

Malah ramai doktor dan pakar perubatan pun menyarankan ibu lepas bersalin untuk mengambil vitamin sepanjang tempoh berpantang untuk mempercepatkan proses pemulihan selepas bersalin.

Doktor Pakar Sakit Puan popular Dr Hamid Arshat pun galakkan ibu mengambil vitamin.

Set-Bersalin-Shaklee-Set-Berpantang-Shaklee-Set-Lepas-Bersalin-Shaklee-Dr-Hamit-Arshat

Set-Bersalin-Shaklee-Set-Berpantang-Shaklee-Set-Lepas-Bersalin-Shaklee-Dr-Hamit-Arshat

Testimoni Set Berpantang Shaklee daripada Ibu Bersalin Normal dan Pembedahan

Selain daripada disarankan oleh doktor perubatan, Set Berpantang Shaklee juga sangat terkenal dikalangan pengguna yang dah mengamalkannya.

Ramai pengguna set berpantang shaklee bagi feedback positif selepas mengamalkannnya. Antaranya ialah:

  • Badan jadi lebih bertenaga sampai ke malam
  • Susu badan banyak dan bayi cepat kenyang
  • Emosi ibu dan bayi lebih tenang
  • Ibu kembali langsing selepas bersalin lebih cepat

 

Jom lihat testimoni pengguna set berpantang shaklee a.k.a set bersalin shaklee ni:

Testimoni-Set-Bersalin-Shaklee-Set-Berpantang-Shaklee

Testimoni-Set-Bersalin-Shaklee-Set-Berpantang-Shaklee-Set-Lepas-Bersalin-Shaklee

 Testimoni-Set-Bersalin-Shaklee-Set-Berpantang-Shaklee-Set-Lepas-Bersalin-Shaklee

Testimoni-Set-Bersalin-Shaklee-Set-Berpantang-Shaklee-Set-Bersalin-Shaklee-Pembedahan-Czer

Nak tau Harga Set Berpantang Shaklee?

Harga Set Berpantang Shaklee boleh disesuaikan mengikut kemampuan bajet dan keperlukan anda.

Cuma anda perlu berhati-hati, sebab keperluan vitamin berbeza mengikut cara anda bersalin. Contohnya, ibu yang bersalin secara pembedahan atau czer tidak cukup dengan hanya mengambil set berpantang shaklee asas.

Dan yang paling penting cara makan vitamin tersangatttlah penting ye.

Pastikan anda membeli dengan Pengedar Shaklee yang berpengalaman tentang produk shaklee yang boleh memberikan maklumat nutrisi lengkap.

Senarai Harga Set Berpantang Shaklee

Set Berpantang Shaklee Asas – RM256 untuk kegunaan 2-6 bulan. Termasuk penghantaran dan konsultasi produk dan penyusuan

Set Berpantang Shaklee Extra – RM480 untuk kegunaan 2-6 bulan. Termasuk penghantaran dan konsultasi produk dan penyusuan

Set Berpantang Shaklee Premium – RM681 untuk kegunaan 2-6 bulan. Termasuk penghantaran dan konsultasi produk dan penyusuan

 

Nak Beli Set Berpantang Shaklee Sekarang?

Klik untuk beli:

Beli Set Bersalin Shaklee Sekarang

 

5 Sebab Kenapa perlu beli produk shaklee dengan saya dan bukan Agen Shaklee yang lain?

  1. Saya ialah Leader Shaklee di bawah team yang dah berbisnes Shaklee selama lebih 20 tahun.
  2. Team saya mempunyai direct access kepada nutritionist Shaklee
  3. Saya juga ialah pengguna setia Produk Shaklee yang istiqomah dalam mengamalkan Shaklee Wellness Set.
  4. Saya boleh hantarkan order produk Shaklee anda dengan secepat mungkin (Insyaa Allah dalam masa 24 jam dan saya hanya menjual produk yang ‘Fresh’ dari Shaklee je.
  5. Saya boleh guide anda tentang cara pengambilan produk yang betul mengikut keperluan dan tahap kesihatan anda untuk pastikan ianya berkesan.

 

Beli Set Berpantang Shaklee Sekarang juga!

Klik di sini:

Beli Set Bersalin Shaklee Sekarang

 

Untuk sebarang pertanyaan tentang Set Bepantang Shaklee boleh hubungi nombor hotline kami di bawah:

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply