Pengedar Shaklee Pilihan Malaysia

Alhamdulillah, bermula dari seorang Pengedar Shaklee yang kecil yang pada mulanya berat hati sangat nak mulakan Bisnes Shaklee (sebab malu, sebab stigma masyarakat kita orang berniaga ni sebab nak duit, apatah lagi jika MLM)…..

 

Tapi setelah didorong oleh perasaan : ” ruginya bila market Shaklee yang produk sangat bagus camni tapi tercemar dengan pelbagai Info salah, banyak maklumat tak betul, banyak penjual Shaklee yang sekadar asal boleh jual je” maka saya teruskan juga berkongsi Kebaikan Shaklee hasil pengalaman sendiri sejak 1997.

 

Alhamdulillah langkah kami dipermudahkan.

 

Semakin hari Rangkaian Shaklee kami makin meluas. Dan bilangan Shaklee Independent Distributor yang bernaung di bawah kami turut bertambah.

 

Kumpulan kami masih terlalu kecil namun alhamdulillah setakat ini kami memberikan servis dan maklumat yang luar biasa terbaik buat semua pelanggan dan pembaca kami.

 

Antara kepakaran Agen Shaklee yang bernaung di bawah kumpulan kami ialah :

  • Penyusuan susu ibu – sejak tahun 2007
  • perbidanan dan sakit puan – sejak tahun 1994
  • Nutrisi dan pemakanan tambahan – sejak tahun 1997
  • Internet Marketing – sejak tahun 2010
  • Motivasi dan kepimpinan – Sejak tahun 1995

 

Alhamdulillah kombinasi tersebut telah mencorakkan satu kumpulan Shaklee Independent Distributor yang berpengetahuan luas dalam bidang pemakanan kesihatan ini.

 

Dan berbekalkan kemahiran tersebut kai memacu setiap Agen Shaklee yang bernaung di bawah kumpulan kami untuk menjadi Shaklee Independent Distributor terbaik di Malaysia.

 

Berikut adalah senarai Agen Shaklee yang bernaung dalam kumpulan kami, yang dinaungi oleh kumpulan Jutawan Shaklee pimpinan MamaFaiz yang kini berjaya meraih pendapatan 6 angka sebulan setelah 3 tahun bersama Shaklee. :

 

Pengedar Shaklee

Bersama barisan Jutawan Muslimah Shaklee yang menjana pendapatan dari rumah berjumlah 6 angka setiap bulan.

Klik di sini untuk membaca Kata-kata penuh inspirasi daripada Pengedar Shaklee Jutawan

Berikut adalah Senarai Penuh Pengedar Shaklee seluruh Malaysia

 

 

  • Pengedar Shaklee Cheras, Kuala Lumpur dan Ampang
  • Pengedar Shaklee Ampang, Pandan, Kajang dan Kuala Lumpur
  • Pengedar Shaklee Kuala Lumpur, Wangsa Maju, Gombak dan Setapak.
  • Pengedar Shaklee Shah Alam, Klang dan sekitar
  • Pengedar Shaklee Terengganu, Pahang dan Cheras.
  • Pengedar Shaklee Kuantan, Jengka dan Pulau Pinang
  • Pengedar Shaklee Teluk Intan dan Ipoh Perak
  • Pengedar Shaklee Ipoh, dan seluruh Perak
  • Pengedar Shaklee di Kuala Kangsar dan seluruh Perak
  • Pengedar Shaklee Tumpat dan seluruh Kelantan
  • Pengedar Shaklee Sabah
  • Pengedar Shaklee di Tawau Sabah
  • Pengedar Shaklee Sarawak
  • Pengedar Shaklee terbaik No.1 di Malaysia, Indonesia dan Brunei

 

Kami mengalu-alukan penyertaan anda ke dalam kumpulan kami yang luar biasa hebat ini.

Masih terngiang-ngiang di telinga saya kata-kata seorang Internet Marketer Malaysia yang menyertai kumpulan kami :

Mudah sungguh berShaklee bersama kumpulan ini, segalanya telah disediakan dan jalan telah dimudahkan, kita ikut saja panduan yang diberikan oleh senior, tak perlu fikir banyak dah…..

 

Alhamdulillah, girang hati kami mendengar ungkapan beliau.

 

Memang benar, terlalu ramai Agen Shaklee dari kumpulan lain yang meminta kami memberi panduan tentang bagaimana menjalankan Shaklee dengan cemerlang. Malah ada yang menyatakan alangkah baiknya jika mereka dulu berdaftar dengan kumpulan ini… 🙂

Apa kelebihan group kami sehingga walaupun kami kecil namun kami significant di mata Pengedar Shaklee lain?

Ini kerana kumpulan kami mempunyai kepakaran yang diperlukan untuk berada dalam bidang ini.

 

 

Exclusive buat semua yang menyertai kumpulan kami, bimbingan berterusan secara offline dan juga onloine diberikan secara intensif secara PERCUMA!!!

 

Pengedar Shaklee

Pengedar Shaklee baru menerima latihan dan bimbingan Pakar secara terus di cawangan Shaklee.

Pengedar Shaklee menerima bimbingan secara Online dari keselesaan rumah masing-masing

Ya benar, kumpulan kami sangat happening, exciting dan luar biasa 🙂

 

Bagi anda yang ingin turut serta dalam kumpulan kami, dapatkan informasi langkah mudah untuk Daftar Ahli Shaklee bersama kumpulan Pengedar Shaklee Jutawan tanpa anda perlu bangun dari kerusi anda sekarang 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

12 Comments on Pengedar Shaklee Pilihan Malaysia

  1. suria abdullah
    3 July, 2014 at 6:36 pm (3 years ago)

    Salam saya merupa kan rakyat singapura..tapi staydi jb..saya bminat nak jadi ahli..no hp saya 0147740270

    Reply
  2. yutia
    21 May, 2014 at 7:27 pm (3 years ago)

    Sy berminat dgn produk shaklee..sy nak jd ahli mcmmane yer..sy ada jg menggunakan produk ne.
    Bole terangkan dgn lebih lanjut

    Reply
  3. Jue
    23 January, 2014 at 5:05 pm (4 years ago)

    Salam. Sy nk thu jga mcm mn nak jadi ahli shaklee ye?

    Reply
  4. norazima
    12 January, 2014 at 9:14 pm (4 years ago)

    Sy bminat nk jd ahli krn sy semakin yakin dgn prdk ini stlh mcuba selama 2 bln..

    Reply
  5. rozilah hazammazari
    26 December, 2013 at 3:47 pm (4 years ago)

    salam…saya beminat nak jadi ahli…tapi kawasan kulai xde agen tersenarai pun…boleh bantu saya..terima kasih.

    Reply
  6. hafizah
    25 October, 2013 at 10:22 pm (4 years ago)

    salam..sy berminat nk jd ahli ….

    Reply
  7. Shahida
    20 October, 2013 at 5:26 am (4 years ago)

    Slm…sy ade amik set penyusuan…mmg minat nk join berbiz ngn shaklee tp xthu cre yg btl…pls guide me.email ea…tq

    Reply
  8. Norhasliza Binti Ismail
    27 September, 2013 at 11:06 am (4 years ago)

    Assalam..
    I’m interested la nk joint as ahli shaklee, now pun sy da makan a few products from shaklee…n nk try others
    Boleh bg guideline x? 🙂

    Reply
  9. ais
    24 September, 2013 at 11:22 pm (4 years ago)

    Salam… saya berminat nak join tapi tak tahu mcmana….?

    Reply
  10. Nur Mofasha
    23 September, 2013 at 12:03 pm (4 years ago)

    Salam…macam mana saya nk jd ahli shaklee yer…saya mmg ada mkn beberapa jenis produk shaklee

    Reply
  11. nurul ashikin binti che wa
    13 September, 2013 at 1:09 am (4 years ago)

    Salam…saya berminat nk jd pengedar Shaklee tp macam mn ye..boleh terangkn tak..

    Reply

Leave a Reply