Pengedar Shaklee Kajang dan Bandar Baru Bangi Untuk COD

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum dan salam sejahtera. Selamat datang kepada orang Kajang dan orang Bangi yang singgah ke blog ini. Warga Kajang dan Bangi yang ingin mendapatkan produk Shaklee secara COD atau ingin mendaftar sebagai ahli Pengedar Shaklee yang sah boleh hubungi Cik Puan Robayah di 012-9279307

Cik Puan Robayah adalah Pengedar Shaklee Kajang dan Bangi yang boleh COD produk Shaklee di seluruh area Kajang dan Bandar Baru Bangi.

Jika anda mahukan membeli Shaklee dengan harga ahli yang lebih jimat, kami cadangkan anda mendaftar sebagai ahli Shaklee secara sah. Exclusive bagi yang daftar ahli Shaklee pada bulan ini kerana dengan setiap pendaftaran ahli baru yang disertai dengan sebarang pembelian produk Shaklee, anda akan dapat FREE VITA-LEA yang berjumlah RM98.

Promosi daftar ahli Shaklee percuma Vita-Lea ini sah sehingga bulan Oktober 2015 sahaja. Pastikan anda tidak ketinggalan untuk menjadi ahli Shaklee bertuah ini ya.

Segala pertanyaan tentang produk Shaklee anda boleh salurkan ke 012-3461698.

 

 

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh MalaysiaNak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh MalaysiaNak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online

___________________________

Leave a Reply