Pengalaman Jatuh Cinta Pandang Pertama Dengan Set Menyusu Shaklee

Kuatnya Syahmi ni menyusu. Lagi kuat daripada Dina dulu nampaknya. Patut la orang kata baby lelaki lagi kuat menyusu šŸ˜…

 

Set Menyusu Shaklee - Milk Booster Shaklee - Posta Natal Set Shaklee - Set Bersalin Shaklee

Ni bukan Syahmi ye. Gambar ihsan En Google je. Gambar Syahmi masa baby takde kat henpon.hehe

 

 

Macam ni mummy nak kena jadi extra rajin pam untuk make sure stok susu cukup masa mummy gi keje.

 

Hmm, nampaknya nak kena cari supplement untuk menyusu jugak ni. Kalau tak nanti lagi cepat la gigi mummy RONGAK dan lagi senang la kena OSTEOPORISIS šŸ˜…

 

Haa, baru ingat. Hari tu ada nampak kat member kat fb share pasal Set Menyusu Shaklee. Nak try la!

 

********************************************************************************************************

 

Kalau korang nak tau, tu la asalnya saya kenal shaklee. Lebih tepat lagi masa berpantangkan Syahmi, anak ke-2 kami. Sampai la anak ke 3 pun saya teruskan je Set Menyusu Shaklee tu.

 

Testimoni Set Menyusu Shaklee - Anak Susuan Susu Ibu - Breastfed Babies

Alhamdulillah, kitorang semua minum susu mummy sampai umur 2 tahun lebih šŸ™‚

 

Masa menyusukan Dina, anak sulung dulu tak sempat kenal shaklee lagi.hehe

 

Tapi serius memang best tau Set Menyusu Shaklee ni.

 

Dulu masa menyusu Dina memang selalu dok kejang-kejang betis macam masa mengandung tu šŸ˜«

 

Bila tanya doktor, dia cakap kurang kalsium sebab baby serap kalsium mak melalui susu ibu.

 

Gigih la telan tablet kalsium besar gedabakkk yang doktor bagi tu. Sampai nak tercekik la dibuatnya šŸ˜‚

 

Tapi masa menyusukan Syahmi Alhamdulillah takde masalah kejang betis dah.

 

Rupanya dalam Set Menyusu Shaklee tu ada Kalsium sekali šŸ˜

 

Lagi best Ostematrix a.k.a Kalsium Shaklee tu ada Magnesium yang sangat penting untuk penyerapan kalsium skali.

 

Lagi 1 yang saya perasan masa menyusukan Dina dulu saya senang jatuh sakit. Tu yang doktor suruh amik multivitamin.

 

Set Bersalin Shaklee Postnatal Set Shaklee

Ni la Set Menyusu Shaklee a.k.a Post Natal Set Shaklee

 

Masa Syahmi Alhamdulillah kesihatan lebih baik dan badan pun jadi bertenaga.

 

Ye la, anak dah 2 orang kan?

 

Lagi horor keje kat opis tengah heavy pulak tu šŸ˜·

 

Tu la kisah jatuh cinta pandang pertama saya dengan shaklee šŸ˜

 

Korang suka produk shaklee yang mana ye?

 

Meh la share šŸ˜‰

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply