Pencapaian Bisnes Shaklee Saya Untuk Cycle 2016/2017

Alhamdulillah settle closing Feburari smalam dan hari ni dah pun masuk bulan Mac. Untuk Ahli Shaklee yang buat bisnes  Shaklee macam saya bulan ni sangat penting sebab bulan ni la bulan terakhir untuk cycle tahunan Shaklee. Kiranya bulan ni la last untuk kitorang score apa yang patut.hehe

 

Pencapaian Bisnes Shaklee Saya Untuk Cycle 2016/2017

 

 

So far, cycle ni saya berpeluang untuk naik rank  2 kali dan achieve tiket untuk cruise trip (dengar-dengarnya ke Krabi.hihi). Saya naik rank Senior Supervisor pada November 2016 dan Coordinator pada January 2017.

 

 

Alhamdulillah syukur atas rezeki yang Allah salurkan melalui bisnes Shaklee. Jerih perih saya dalam bisnes Shaklee mula membuahkan hasil ?

 

 

Yang buat saya rasa seronok sangat dalam cycle ni ialah sebab saya berjaya bantu ahli Shaklee a.k.a Pengedar Shaklee di rangkaian  kami untuk naik rank jugak.

 

Feelingnya memang tersangatlah ohsem. Susah nak describe tapi senang cerita lagi best daripada masa mula-mula saya naik rank Supervisor(rank pertama dalam bisnes Shaklee) dulu.hehe

 

 

Bila dah berjaya tolong ‘anak-anak’ Shaklee naik rank baru la saya tau macam mana rasanya. Dulu selalu dengar mak Shaklee saya cerita je. Bila dah rasa dan lalui sendiri baru terfikir “oo, macam ni la yang mami bagitau dulu tu”

 

 

Azam saya bulan ni nak groom ‘anak-anak’ dan tolong lagi ramai anak untuk naik rank dan dapat income 4 angka sebulan (nett ye). Insyaa Allah yang  leaders pun akan join saya naik 1 tangga lagi ?

 

 

Since bulan ni bulan terakhir untuk cycle 2017/2018, so saya dah pasang target nak buat lagi bagus daripada bulan-bulan sebelumnya.

 

 

Target saya dalam bisnes shaklee bulan ni nak closing dengan 6 point dan naik rank Senior Coordinator serta score point conference sebanyak yang boleh. Korang tolong doakan saya ye ?

 

 

Insyaa Allah lepas closing bulan ni saya plan nak hadiahkan percutian kat anak-anak dan suami. Budak-budak asyik ulang-ulang nak ke Legoland. Tapi saya nak ke Sabah.haha. Macam mana tu? Maybe kena pergi dua-dua kot.hehe

 

 

Apapun kena tengok cuti mummy diorang ni jugak la. Almaklumlah ibu berkerjaya dan cuti pun agak terhad. Dan bulan ni ada kenduri kawin anak buah husband.

 

Takpe kalau tak sempat kita pergi bercuti lepas raya la ye.hee~

 

 

Tu bab yang current la. Untuk next cycle pulak, banyak azam saya ni.hihi

 

 

Antaranya, nak naik rank Master Coordinator by September 2017, dan nak score 2 tiket untuk Shaklee Free trip Western Mediterranean Cruise. Trip 8 hari 7 malam tu. Trip orang hado-hado ni tau ?

 

 

Hari tu masa Business Leader Conference diorang ada share pasal International Cruise trip ni. Saya dan husband memang rasa nak sangat join.hehe

 

 

Korang tolong doakan semua impian saya ni tercapai ye. Luv uolls

 

Nak join kitorang jana income dengan bisnes shaklee?

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply