Peluang Menjadi Jutawan bersama Pengedar Shaklee Terbaik Malaysia

 

Hari ini kami nak berkongsi kata-kata inspirasi dari Pengedar Shaklee terbaik di Malaysia…

 

Saya dan anda semua…

kita berbeza…

liku liku perjalanan suka duka kita semua juga tak sama..

kerana Allah itu Maha Adil dan Maha Mengetahui…

tak semestinya kene buat Shaklee baru anda jadi hebat..

no no no..

bagi saya.. apa pun yg anda ceburi yg anda buat..

pastikan ia datang dari hati anda dan berikan yg terbaik ….

Do what you love… and the rest will follow… .

kini saya tenang dan gembira dgn apa yg saya buat hari ini…

i have freedom in time,

in financial.

Alhamdulillah.. …..

Saya akui semua ni pinjaman milik Allah…

kalau Allah nak tarik,

bile2 Allah boleh ambil semua..

MOga saya tak lalai dalam gelombang nikmat ini…

Saya percaya ramai yg nak senang, ramai yg nak berjaya…..

tapi ramai tak sanggup tahu pengorbanan yg harus dibayar utk mencapai ke puncak kejayaan…

Anda bagaimana?

Dare to dream?…

Saya tak menjanjikan pulangan yg sama jika anda bersama2 kumpulan saya..

tetapi jika anda nampak ‘sesuatu’ dlm diri anda dan anda berada didalam kelompok group yg betul…(cthnye group Jutawan kami..hehe)… ..

InsyaAllah.. anda akan jadi lebih hebat dari saya….

credit Cery MamaFaiz 

Kami adalah ahli kumpulah Jutawan Shaklee dibawah naungan Presidential Master Shareeza Hashim @ Cery.

Saya merupakan cucu kepada beliau, yang mempunyai minat dan passion yang sama iaitu membantu lebih ramai manusia untuk hidup sihat dan bantu menjayakan keibuan dan penyusuan yang sihat melalui pemakanan sihat dan makanan tambahan Shaklee.

Bersama Shaklee, Presidential Master Cery berjaya meraih pendapatan RM 6 angka sebulan, dan RM 7 angka dalam setiap suku tahun. Hasil usaha selama hampir 3 tahun konsisten membantu menyihatkan ibu-ibu Malaysia.

Dan kami ingin mengikut jejak langkah beliau.

Menjadi wakil Shaklee yang berkredibiliti tinggi, berhemah dan berjaya adalah matlamat kami.

Bagi anda yang sedang tercari-cari solusi untuk mendapatkan kebebasan kewangan (financial freedom), atau bercadang nak menjadi Pengedar Shaklee

 

anda dialu-alukan untuk menyertai kami group Jutawan Shaklee di bawah pimpinan Presidential Master Cery dan Master Lyna Noh, ibu Shaklee saya yang juga kini telah mencecah pendapatan 6 angka sebulan dengan Shaklee.

Anda berpeluang mendapat :

1) Bonus RM 4 – 5 – 6 – 7 angka.
2) Bonus kereta bernilai RM 4 angka sebulan.
3) Tajaan sepenuhnya mengerjakan umrah bertaraf 6 bintang.
4) Pelancongan ke luar negara ditanggung 100% dengan layanan taraf 6 bintang.

Bersama kami anda akan mendapat bimbingan 100% mengenai :

1) Produk Shaklee dan bagaimana ia membantu dalam mendapatkan kehidupan sihat.
2) Skill dan trick bisnes online serta offline
3) Teknik membuat blog dan meletakkan blog di muka hadapan Google.
4) Teknik pemasaran Facebook dan FB Ads
5) Teknik Permission Marketing dan soft-selling.
6) Anda juga akan menjadi ahli kumpulan rahsia ABS, (kami akan masukkan anda ke group berkenaan)

Terhad untuk 6 orang sahaja kerana saya mahu menumpukan masa berkualiti untuk membangunkan anak Shaklee kami.

Mahu menjadi Jutawan? Belajarlah dari Jutawan. Saya sudah bersama mereka Anda bila lagi ? 😉

 

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

31 Comments on Peluang Menjadi Jutawan bersama Pengedar Shaklee Terbaik Malaysia

  1. mazlina ali
    12 January, 2014 at 7:49 pm (3 years ago)

    bagaimana mahu jadi pengedar shaklee?

    Reply
  2. norman
    9 January, 2014 at 12:28 am (3 years ago)

    shaklee , ada prospek lagi ke?

    Assalamualaikum tuan/puan,
    Saya ada tanah lot lidi untuk dijual.
    Tanah Lot Untuk Dijual Di Bukit Selambau, Kedah
    Tanah Lot 55′ x 75′ , sesuai untuk tapak rumah atau bangunan. Lokasinya di Bukit Selambau , Kedah iaitu berhampiran Pekan Bukit Selambau, jalan besar Bukit Selambau, 300 meter di belakang Sek. Keb. Bukit Selambau, berhampiran menara telekomunikasi dan kilang kayu.
    http://hartanahpropty.blogspot.com/2013/11/hartanah-3.html
    SUSU KAMBING / KOPI SUSU KAMBING / GOAT MILK / GOAT MILK COFFEE

    RM 22 for 20 sachets

    Postage cost : RM 8

    Total cost : 30

    To order : 017 5503065 Mr. Norman
    Email : neorise2010@gmail.com

    Location : Pekan Sik , Sik , Kedah . MALAYSIA

    http://hartanahpropty.blogspot.com/2013/12/susu-kambing-kopi-susu-kambinggoat-milk.html
    Kopi Nanduk GOLD
    http://hartanahpropty.blogspot.com/2013/12/kopi-nanduk-gold.html
    http://www.bio-asli.com/?id=neorise
    http://www.bioasli.com/?id=neorise
    http://www.tvbioasli.com/?ref=neorise
    http://www.bioasli.co.uk/?ref=neorise
    http://www.prepaid.bioasli.com/?ref=neorise
    http://hartanahpropty.blogspot.com/

    Reply
  3. faizwan
    30 December, 2013 at 10:17 pm (3 years ago)

    as salam..boleh sy tau mcm mne nk jd stokis shaklee??

    Reply
  4. eti
    29 October, 2013 at 9:07 am (3 years ago)

    saya berminat hendak menjadi pengedar shaklee…..help me please…thank u

    Reply
  5. siti
    19 October, 2013 at 9:51 pm (4 years ago)

    salam.. Sye berminat pm blh??

    Reply
  6. Vasuki
    3 October, 2013 at 4:28 am (4 years ago)

    Hi saya interest nak jadi ahli, ingin menjual product ini.sila bimbing bagaimana Catania. Terima kasih

    Reply
  7. ungku fatin
    27 September, 2013 at 1:55 am (4 years ago)

    salam.kak.
    saye berminat nak join bisnes ni.
    tapi available upcoming November ur December
    Ape syrat untok join n hw much it cost eh?
    TQ

    Reply
    • Pengurus VitaminIbu
      27 September, 2013 at 2:03 am (4 years ago)

      Salam Fatin

      terima kasih atas kesudian Fatin untuk komen di blog akak yang segan ini

      hehe

      terima kasih sebab berminat nak join Shaklee

      dan satu advantage ialah Fatin seorang blogger terkenal

      dengan platform blog Fatin saja

      Fatin boleh jana 5 angka ke atas melalui Shaklee

      berita baik buat semua kerana 2 oct ni Shaklee will be fully online, macam sistem zalora, lazada dan sebagainya

      di mana ahli berdaftar Shaklee (RM75 for lifetime) boleh order product Shaklee tanpa perlu berurusan dengan pengedar shaklee atau upline

      Fatin boleh register dengan RM75 sahaja untuk seumur hidup dan boleh mula berkongsi kebaikan Shaklee di blog Fatin yang best tu dan mula dapat bonus tunai 4 angka ke atas pada November 2013 :)

      Terima kasih Fatin

      akak berbesar hati menerima kehadiran Fatin dalam keluarga Shaklee kami :)

      Reply
  8. ungku fatin
    27 September, 2013 at 1:53 am (4 years ago)

    salam.kak.
    saye berminat nak join bisnes ni.tapi available dalam upcoming November ur December mcm 2.
    ape syarat untok jadi ahli n hw much it cost eh?
    Terime kaseh

    Reply
    • Pengurus VitaminIbu
      27 September, 2013 at 2:04 am (4 years ago)

      Salam Fatin

      terima kasih atas kesudian Fatin untuk komen di blog akak yang segan ini

      hehe

      terima kasih sebab berminat nak join Shaklee

      dan satu advantage ialah Fatin seorang blogger terkenal

      dengan platform blog Fatin saja

      Fatin boleh jana 5 angka ke atas melalui Shaklee

      berita baik buat semua kerana 2 oct ni Shaklee will be fully online, macam sistem zalora, lazada dan sebagainya

      di mana ahli berdaftar Shaklee (RM75 for lifetime) boleh order product Shaklee tanpa perlu berurusan dengan pengedar shaklee atau upline

      Fatin boleh register dengan RM75 sahaja untuk seumur hidup dan boleh mula berkongsi kebaikan Shaklee di blog Fatin yang best tu dan mula dapat bonus tunai 4 angka ke atas pada November 2013 :)

      Takde apa2 syarat pun nak jadi ahli Shaklee

      sama je konsep macam ahli jcard, tesco, bodyshop dan sebagainya tapi Shaklee lagi best sebab takde expired :)

      Terima kasih Fatin

      akak berbesar hati menerima kehadiran Fatin dalam keluarga Shaklee kami :)

      Reply
  9. rafidah
    24 September, 2013 at 5:45 pm (4 years ago)

    Saya berminat menjadi pengedar shaklee & ahli shaklee…. mcam mane ye?… tq

    Reply
  10. nursyuhada
    20 September, 2013 at 3:01 pm (4 years ago)

    Assalamualaikum..sy berminat menjadi pengedar sah.. Tp mcm mane ye ?

    Reply
  11. hafiza eyza
    20 September, 2013 at 12:12 am (4 years ago)

    assalam puan, saya pun berminat untuk menjadi pengedar shaklee, bleh guide & email me…

    Reply
  12. yenz fina
    19 September, 2013 at 11:10 am (4 years ago)

    salam…saya berminat nak jadi pengedar shaklee..bagaimana?

    Reply
      • assaddiqin
        9 October, 2013 at 7:20 pm (4 years ago)

        as salam pn. saya dan isteri berminat untuk mengetahui dengn lebih lanjut cara hendak menjadi pengedar shaklee. bagaimana?

        Reply
  13. mohd helmi
    18 September, 2013 at 11:53 am (4 years ago)

    Saya sudah menjadi ahli..bagaimana mahu menjadi pengedar shaklee

    Reply
  14. rozasima razali
    8 September, 2013 at 10:15 am (4 years ago)

    As slm sis, sya berminat nak jdi pengedar..skrg ni sya mggunakn set slimming…bru menggunaknnya..cinch shake, alfalfa

    Reply
  15. hasrul
    8 September, 2013 at 1:13 am (4 years ago)

    sy berminat jadi pengedar shaklee.tq.

    Reply
  16. dilla
    4 September, 2013 at 9:48 am (4 years ago)

    pm..bminat nk jd pengedar..tq..

    Reply
  17. dilla
    4 September, 2013 at 9:46 am (4 years ago)

    salam..sy bminat nk jd pengedar..blh pm??

    Reply
  18. dija
    27 August, 2013 at 3:12 pm (4 years ago)

    salam. sy berminat la. mcm mane ye nak jd pengedar shaklee ni?

    Reply
  19. shah
    26 August, 2013 at 12:10 am (4 years ago)

    sy bermjnat menjadi ejen shaklee

    Reply
    • Pengurus VitaminIbu
      26 August, 2013 at 11:44 am (4 years ago)

      Salam tuan Syah

      terima kasih

      saya sudah reply email tuan :)

      Reply
  20. fas
    24 August, 2013 at 7:52 pm (4 years ago)

    salam..saya berminat..boleh saya tau cara utk jd pengedar shaklee…dan berjaya seperti puan..tkasih

    Reply
    • Pengurus VitaminIbu
      26 August, 2013 at 11:44 am (4 years ago)

      Salam tuan Fas

      terima kasih

      saya sudah reply email tuan :)

      Reply
  21. Mohd Zaidi
    20 August, 2013 at 1:14 pm (4 years ago)

    Salam, sy berminat menjadi pengedar shaklee mcmna ye..?

    Reply
  22. Nor Aisyah
    30 July, 2013 at 6:25 am (4 years ago)

    Assalammualaikum..
    Saya berminat nak jadi pengedar shaklee. Tapi bagaimana ye.. dan berapa kos utk jd ahli?

    Reply
  23. Mohd affendy
    29 July, 2013 at 11:15 am (4 years ago)

    Istri dan saye mengamalkan permakanan produk shaklee dan saye tahu produk ini memang bagus.saye terfikir mengapa tidak saye menjadi pengedar aje lagi menguntungkan… Bole puan bagi tahu secara detail jika saya ingin menjadi pengedar di bawah puan..

    Reply
    • Pengurus VitaminIbu
      29 July, 2013 at 2:06 pm (4 years ago)

      Salam Mohd Affendy

      saya akan penuhi persoalan tuan di email ya

      terima kasih atas komen yang menggembirakan ini :)

      Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Peluang Menjadi Jutawan bersama Pengedar Shaklee Terbaik Malaysia

Leave a Reply