Daftar Ahli Shaklee dan Cara Jadi Ahli Shaklee Percuma

BismiLLAHirrahmanirrahim. Artikel ni khas untuk anda yang tercari-cari cara untuk Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Malaysia secara Online untuk tahun 2016. Yuran Daftar Ahli Shaklee cuma RM69 sahaja atau Percuma untuk seumur hidup.

Cara Daftar Ahli Shaklee

Untuk anda yang nak cepat, anda boleh klik je link Borang Daftar Ahli Shaklee atau SMS ‘Daftar Ahli‘ ke 012-346 1698 untuk kami uruskan Daftar Ahli Shaklee anda hari ini juga.

Dalam entri ni saya akan kongsikan 3 maklumat penting yang wajib anda tahu sebelum Daftar Ahli Shaklee. Saya kongsikan maklumat ni kerana rupa-rupanya tersangatlah ramai yang tak tahu lagi 🙂

  1. Bagaimana Cara Daftar Ahli Shaklee?
  2. Perkara penting wajib diketahui customer sebelum Daftar Sebagai Ahli Shaklee
  3. Keistimewaan dan Kelebihan Daftar Ahli Shaklee dengan group kami(Group Shaklee Terbaik di Malaysia)

Bagaimana Cara Daftar Ahli Shaklee?

Selalunya bila customer order Produk Shaklee dengan kami, mereka sendiri yang akan request untuk Jadi Ahli Shaklee. Sebabnya mereka nak beli dengan Harga Ahli terus sebab lebih menjimatkan. So, kami 2 pilihan:

1)Daftar Ahli dengan Yuran Keahlian RM69 seumur hidup.

Istimewanya Daftar Ahli Shaklee ialah anda cuma bayar sekali sahaja untuk seumur hidup. So memang best sangat-sangat kan?

Buktinya saya sendiri dah Jadi Ahli Shaklee sejak 2011(asalnya nak makan sendiri je pun.hehe)

2) Jadi Ahli Shaklee Percuma( Free Membership Shaklee)

Kebanyakan custome ryang beli Set Bersalin Premium, Set Mengandung Premium atau pun Vivix Twinpack terus dapat jadi ahli shaklee secara percuma. So, dah jimat Rm69 kan?

Sebenarnya, setiap pembelian produk Shaklee bernilai RM700(mengikut harga ahli) atau RM900(harga customer) secara automatik layak jadi ahli shaklee secara percuma.

Lagi best ialah selain dapat Keahlian Shaklee Percuma, anda juga akan dapat Cash Bonus RM35. Best kan? dah la dapat beli harga murah, dapat Cash Bonus lagi. So, memang jimat dan berbaloi-baloi.:)

Tapi hati-hati pilih Agent Shaklee ye. Sebab ramai yang beli produk Shaklee RM800 pun tak dapat Jadi Ahli Shaklee Percuma. Cash Bonus apatah lagi kan? Rupanya Agent tu langsung tak cerita apa-apa pasal keahlian Shaklee Percuma. isk.isk..isk

 

Perkara penting wajib diketahui customer sebelum Daftar Sebagai Ahli Shaklee

Ramai yang kata, kalau Jadi Ahli Shaklee wajib buat bisnes. Betul ke?

Well, info tu kurang tepat. Jadi Ahli Shaklee ni tak wajib pun buat bisnes. Ramai je yang Daftar Ahli Shaklee sebab nak makan sendiri. Kira ala-ala membership Aeon, Sogo, Parkson etc tu. Kalau anda beli barang anda dapat point. Tapi takde pun anda kena jual apa-apa kat sanakan?

Shaklee tak pernah tetapkan apa-apa undang-undang yang mewajibkan Ahli Shaklee untuk buat bisnes. Tapi kalau nak sangat-sangat dialu-alukan. hehe

Ahli Shaklee wajib buat pembelian setiap bulan ke?

Tidak. Anda boleh beli bila-bila masa anda nak. Tiada pembelian minima wajib setiap bulan. So, Kalau rasa nak beli Produk Shaklee boleh la beli. Kalau tak tak payah le 🙂

Kalau saya nak buat bisnes Shaklee boleh ke?

Boleh. In fact anda tak perlu bayar apa-apa caj tambahan pun. Siap boleh attend class-class anjuran Shaklee secara Percuma lagi tau 🙂

Untungnya, Daftar Ahli Shaklee dengan Group kami ialah kami akan guide anda secara Percuma sampai anda mahir. Anda tinggal pilih je, nak bisnes Shaklee secara Online atau offline mengikut keselesaan anda. Anda contact je hotline kami 012-346 1698 🙂

Macam mana nak Daftar Ahli Shaklee dengan Group kami?

Senang je. Anda cuma perlu isi Borang Daftar Ahli Shaklee atau whatsapp je 012-346 1698. Nanti kami uruskan Daftar Keahlian Shaklee anda secepat mungkin 🙂

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Produk Shaklee Terbaik Botol Kosong Pun Sangat Berguna

Produk Shaklee Terbaik Botol Kosong Pun Sangat Berguna..Betul..tong kosong Produk Shaklee ni lagi mahal dan bernilai dari yang masa dia berisi dolu2..?
Produk Shaklee Terbaik

Produk Shaklee Terbaik


Ye la..dulu masa beli harganya RM159..tapi bila isi dah habis ku telan nilai jadi berganda-ganda tau..?
HeheActually ni baru sebahagian je daripada tong-tong ESP saya..ada lagi yang kat stor..dan ada jugak yang terpaksa dibuang sebab en suami dah bising coz banyak sangat..hahaha

Sebenarnya ada banyak lagi projek yang kitorang plan dengan tong-tong kosong produk shaklee ni..

Kononnya nak isi bahan masakan la, nak buat bekas aksesori anak la..nak isi susu anak la dan yang terbaru nak buat pasu bunga..tapi tah bila nak start pun tak tau..hehe

Eh, yang nak isi susu anak tu dah start la..lupa pulak?

Korang pulak macam mana ye? Korang simpan ke korang buang je tong-tong kosong produk shaklee korang tu??

— at Pengedar Shaklee Cheras 012-3461698.

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Tips Urus Bisnes Shaklee Untuk Wanita Bekerjaya

Kerja tapi buat bisnes Shaklee? Boleh ke?
Tips Urus Bisnes Shaklee

Tips Urus Bisnes Shaklee

Ramai sebenarnya yang tanya saya soalan ni..


Ye la..keje kan memang confirm-confirm dah penat..?

Macam mana saya boleh buat bisnes Shaklee lagi?

Bila pulak masa nak uruskan bisnes?

Sebab balik rumah busy uruskan keluarga pulak kan?

Hihi

Sebenarnya saya pegang ayat-ayat ni:

‘Dimana ada kemahuan, disitu pasti ada jalannya’

Dan..

‘ Nak seribu daya, tak nak seribu dalih’


So, since saya dah decide nak bisnes( sebab nak besarkan income keluarga)..saya kena la usaha ?

3 Tips Bisnes Shaklee yang korang mesti buat kalau betul-betul nak berbisnes


1. Korbankan masa rehat untuk bisnes

Kalau selalu tido 8 jam..korang kurangkan la jadi 6 jam..ala tolak 2 jam je pun ?


2. Fokus & buat To-Do-List

Bab ni memang penting sesangat. Kalau dah set masa untuk buat keje-keje bisnes, jangan la bukak/scroll fb pulak..confirm ke laut la keje korang tu nanti..

Pastu check balik To-Do-List yang korang dah prepare the day before..settlekan 1 by 1..


3. Multitasking

Haa..yang ni memang kelebihan orang perempuan..


Sambil layan anak, boleh consult customer..

Sambil lipat kain, boleh berwebinar @ study pasal produk dalam group..

Sambil bf anak, sambil schedule auto-post untuk esok onwards..

Macam-macam lagi la yang boleh disambil-sambalkan..hehe

Janji nak buat je..?

Standard la kalau ada lari sana-sini sket tu..

Pandai-pandai la adjust balik apa yang patut..?


Nak join kami jana income 4,5,6 angka sebulan?

Meh PM k ?

— at Pengedar Shaklee Cheras 012-3461698.

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Produk Shaklee First Aid Wajib Di Rumah Saya

Produk Shaklee First Aid Wajib Di Rumah. Wajib ado! ko hado?

Produk Shaklee First Aid

Produk Shaklee First Aid

Apo korang takdo ko?

Uish..uish..uish..rugi..rugi..bahayo..bahayo..

Apo kobondo eh ni erni?

Haa..ni namo eh 1st Aid Kit semulojadi..memang komfom la selamat..tak payah nak risau-risau yo…saintis shaklee dah buat formula baeekkk punyo..?

Korang tinggal guno jo tanpo was-was..hehe

Meh den koba sket tontang 3 produk wajib yang kono ado kek setiap rumah especially musim-musim Virus Zika, Difteria dan macam -macam lagi penyakit yang tongah hangat maso ni kini ?

Yang dalam tiub tu namo eh Herbal Blend. Nama manjo diberi krim ajaib a.k.a krim serbaguna. Kalau tongah2 masak pastu kono minyak paneh, copek-copek la sapu krim ni..Insyaa Allah tak menggelembong dan tak sakit..?

Pastu kalau anak-anak korang naik ruam ko.. pun bulih gak sapu krim ni..yang nak lombabkan kulit siku ko tumit ko pun bulih gak guna ni..macam-macam lagi la kegunaan dio nih..so, rugi kalau korang tak standby 1 kat rumah tau ?

Yang botol tu pulak namo eh Chewable Vita C..yang ni bukan untuk budak-budak jo yo..yang dewasa pun bulih makan..vitamin ni elok sangat amik kalau korang/anak-anak batuk dan selsema…kan cuaco tak monontu skarang ni..sobab tu la ramai orang batuk dan selsema ?

Yang sachet tu pulak Nutriferon..ni lagi la wajib ado..nutriferon ni kira alternatif kepada panadol la..kalau korang or anak domam bagi je nutriferon ni..Insyaa Allah copek jo kobah domam tu..tak cayo?co cubo..hehe

‘Switch!’

Fuh..lega..cakap cam biasa balik la ye..berbelit lidah ai dibuatnya?

So..kesimpulannya..sila la pastikan rumah korang ada 3 produk ni dalam 1st aid kit korang ye ?

Kalau berminat nak produk ni,meh roger-roger 012-346 1698 k..

 

My Nogori friend sila jangan gelak ye..hehe

Well..atleast I torai kan 😉


#Pts4Kebaboom
#TsunamiShaklee
#SuperStarShaklee
#PengedarShakleeCherasDanHuluLangat
#PengedarShakleeAmpang

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Idola Saya Dalam Menjalankan Bisnes Shaklee

Idola oh idola Kali ni saya nak stori-mori tentang idola dalam bisnes shaklee..

Buat masa ni diorang bertiga ni la idola saya dalam bisnes..?

Bisnes Shaklee

Yang 1st opkos la Dr Azizan Osman..rasanya ramai kot yang berkongsi idola dengan saya kan..hehe

Saya suka DAO sebab dia dia sangat suka menambah nilai kepada orang lain..sebab ‘orang kaya’ memang ramai.. tapi ‘orang kaya’ yang suka tolong orang lain untuk berjaya tak ramai ?

Lagi 1 DAO bukan sekadar hebat kumpul harta dunia je tau..tapi sangat superb bab kumpul harta akhirat..kalau korang nak tau korang boleh google je kot..hihi

Dalam banyak2 pasal DAO paling saya suka ialah dia ni anak yang sangat baik pada ibubapa..siap dia offer mak dia untuk buat umrah tiap tahun dan boleh bawak siapa je yang mak dia nak..best kan jadi mak dia? Saya pun teringin nak buat cam tu jugak..korang tolong doakan saya berjaya macam DAO jugak ye ?

2nd idola saya ialah mentor saya dalam bisnes shaklee a.k.a Lyna Noh..orangnya kecik comel je..tapi dia punya aura..Masyaa Allah sangat hebat..

Btw, ni la mentor yang bukak minda saya bahawa bisnes bukan hanya bermatlamatkan duit semata-mata. Dia selalu tekankan nak berjaya kena jaga hubungan dengan Yang Maha Pencipta..so since join shaklee sikit-sikit saya perbaiki diri dan hubungan dengan Allah..Alhamdulillah rasa makin tenang dan dekat denganNya sekarang ni ?

Idola saya yang ke-3 juga merupakan mentor saya dalam shaklee jugak a.k.a my mami Salwa.

Dia ni kalau orang tak kenal memang tak sangka dia Master Coordinator Shaklee coz orangnya memang zuhud je ?

Nampak macam lembut je..tapi sebenarnya sangat tegas tau orangnya..lembut diluar tapi keras didalam..???

Orangnya memang sangat determined dan berjiwa kental..kalau dia nak buat sesuatu tu, dia akan pastikan dia dapat jugak..?

Lagi 1 yang bestnye pasal mami saya ni ialah dia sangat knowledgeable tau..korang boleh tanya je kat dia pasal macam2 perkara..Insyaa Allah dia boleh jawab..tapi kalau korang tanya pasal natural vitamin lagi berjela la dia explain..daripada korang zero terus hero tau..hehe

Korang..korang tolong la doakan saya berjaya macam idola-idola saya ni gak ye ?

Saya pun doakan korang-korang yang baca post saya ni akan kaya dan berjaya jugak..amiin ?

#pts4kebaboom
#SuperStarShaklee
#TsunamiShaklee
#PengedarShakleeCherasDanHuluLangat
#PengedarShakleeAmpang

— at Pengedar Shaklee Cheras 012-3461698.

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

1 30 31 32 33 34 49