Pengedar Shaklee KLCC, Selayang, Kepong Dan Batu Caves

Salam semua. Hai, saya ialah salah seorang Pengedar Shaklee KLCC, Selayang, Kepong Dan Batu Caves. Saya merupakan agen Shaklee yang juga merupakan salah seorang pengedar shaklee dalam team Infinity dibawah susur galur team iReach dan Superstars.

Pengedar Shaklee KLCC, Kepong, Selayang Dan Batu Caves

Pengedar Shaklee KLCC, Kepong, Selayang Dan Batu Caves

Korang boleh panggil saya Ayu je. Insyaa Allah saya boleh cater COD Shaklee untuk area KLCC, Selayang, Kepong dan Batu Caves. Saya juga boleh uruskan COD Produk Shaklee ke seluruh KL dan Selangor. Penghantaran melalui pos dan kurier juga boleh diuruskan untuk seluruh Malaysia termasuk ke Sabah dan Sarawak.

 

 

5 Sebab Kenapa perlu beli produk shaklee dengan saya dan bukan Agen Shaklee yang lain?

  1. Saya ialah Pengedar Shaklee di bawah team yang dah buat bisnes Shaklee selama lebih 20 tahun.
  2. Team saya mempunyai direct access kepada nutritionist Shaklee
  3. Saya juga ialah pengguna setia Produk Shaklee yang istiqomah dalam mengamalkan Shaklee Wellness Set.
  4. Saya boleh hantarkan order produk Shaklee anda dengan secepat mungkin (Insyaa Allah dalam masa 24 jam dan saya hanya menjual produk yang ‘Fresh’ dari Shaklee je.
  5. Saya boleh guide anda tentang cara pengambilan produk yang betul mengikut keperluan dan tahap kesihatan anda untuk pastikan ianya berkesan.

 

 

6 Sebab Kenapa kena pilih saya sebagai bisnes partner Shaklee anda?

  1. Team kami dibimbing oleh team (mentor) yang menjadi Master Coordinator dalam masa 7 bulan, paling cepat setakat ini.
  2. Team kami juga dibimbing direct oleh mentor yang dah berjaya menjana 6 angka sebulan. Ye, sebulan tau!
  3. Saya akan guide korang step-by-step untuk mulakan bisnes Shaklee. Insyaa Allah ‘from zero to hero’.
  4. Team saya mempunyai kelebihan dalam bidang marketing bisnes online dan offline. So, korang boleh pilih ikut keselesaan korang.
  5. SOP Bisnes Shaklee dan panduan bisnes online/offline akan diberikan EXCLUSIVE untuk bisnes partner saya.
  6. Support Group 24 jam – korang akan dibimbing tentang produk shaklee yang betul hasil daripada latihan dan yang diberikan oleh Nutritionist Shaklee.

 

Whatsapp saya di 012-3590 160 untuk COD Produk Shaklee atau penghantaran segera ke seluruh negara.

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

Anda nak beli Vivix Shaklee sendiri? Tapi tak tau cara nak beli vivix shaklee secara online terus daripada Shaklee HQ?

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

Anda tak suka nak beli vivx shaklee melalui agen shaklee sebab malas nak contact atau nak kena whatsapp?

Atau anda nak beli vivix shaklee tapi malas nak kena pergi bank in duit atau transfer ke akaun pengedar shaklee untuk order vivix shaklee tu?

Memang betul. Ramai lagi kat luar sana yang ada masalah nak beli vivix macam anda. Ada yang lebih prefer beli vivix shaklee secara online terus daripada shaklee hq sebab boleh guna kredit kad 😁

Tak kisah la walau apa pun alasan anda. Yang penting anda nak tau cara beli vivix shaklee online kan?

Okay, jom saya kongsikan cara beli vivix shaklee secara online

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee Hq

Caranya sangat senang. Anda cuma perlu klik kat icon kat bawah ni yang automatik akan bawak anda masuk ke website shaklee.
Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

Anda cuma perlu tick ‘Agree’ dan Next”.

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

Kemudian isikan berapa jumlah botol vivix yang anda nak.

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

Isikan details tentang diri anda, pastikan no henpon dan alamat betul ye. Kalau tak nanti susah abam gdex/citylink/pos laju nak hantar. Hehe

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

Lepas tu klik çontinue’ dan semak semula order. Kalau dah semua dah betul, klik ‘proceed for payment’ untuk teruskan ke bahagian pembayaran.

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

Lepas complete maklumat pembayaran klik ‘çonfirm payment’.

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

Masukkan details kad kredit atau kad debit anda. No CCV ialah nombor 3 digit kat bahagian belakang kad kredit/debit(yang dekat sebelah tempat sign tu).

Follow je sampai settle 😊

Kalau anda buat order vivix shaklee tu sebelum pukul 3pm, Insyaa Allah esoknya dah boleh sampai. Cuma kalau area terpencil tu lambat sikit la. Dalam 4-5 hari bekerja.

Oh ye, istimewanya Vivix Shaklee ialah ianya Free Delivery. Maksudnya tak kira la berapa botol pun anda beli, shaklee hq tak caj postage pun. Best kan?

Senang je kan cara nak beli vivix shaklee online terus dari shaklee hq? 😉

Nak beli Vivix Shaklee sekarang?

Jom order vivix shaklee online!

Cara Beli Vivix Shaklee Secara Online Terus Daripada Shaklee HQ

Kalau perlukan bantuan boleh hubungi hotline kami kat bawah ni ye:

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Pengedar Shaklee KLCC, Wangsa Maju, Selayang Dan Gombak

Salam semua. Hai, saya ialah salah seorang Pengedar Shaklee KLCC, Wangsa Maju, Selayang & Gombak. Saya merupakan agen Shaklee yang juga merupakan salah seorang pengedar shaklee dalam team Infinity dibawah susur galur team iReach dan Superstars.

Pengedar Shaklee KLCC-Wangsa Maju-Selayang-Gombak

Pengedar Shaklee KLCC, Wangsa Maju, Selayang & Gombak

Korang boleh panggil saya Yati je. Insyaa Allah saya boleh cater COD Shaklee untuk area Kuala Lumpur, KLCC, Wangsa Maju, Selayang dan Gombak. Saya juga boleh uruskan COD Produk Shaklee ke seluruh KL dan Selangor. Penghantaran melalui pos dan kurier juga boleh diuruskan untuk seluruh Malaysia termasuk ke Sabah dan Sarawak.

5 Sebab Kenapa perlu beli produk shaklee dengan saya dan bukan Agen Shaklee yang lain?

  1. Saya ialah Pengedar Shaklee di bawah team yang dah buat bisnes Shaklee selama lebih 20 tahun.
  2. Team saya mempunyai direct access kepada nutritionist Shaklee
  3. Saya juga ialah pengguna setia Produk Shaklee yang istiqomah dalam mengamalkan Shaklee Wellness Set.
  4. Saya boleh hantarkan order produk Shaklee anda dengan secepat mungkin (Insyaa Allah dalam masa 24 jam dan saya hanya menjual produk yang ‘Fresh’ dari Shaklee je.
  5. Saya boleh guide anda tentang cara pengambilan produk yang betul mengikut keperluan dan tahap kesihatan anda untuk pastikan ianya berkesan.

 

6 Sebab Kenapa kena pilih saya sebagai bisnes partner Shaklee anda?

  1. Team kami dibimbing oleh team (mentor) yang menjadi Master Coordinator dalam masa 7 bulan, paling cepat setakat ini.
  2. Team kami juga dibimbing direct oleh mentor yang dah berjaya menjana 6 angka sebulan. Ye, sebulan tau!
  3. Saya akan guide korang step-by-step untuk mulakan bisnes Shaklee. Insyaa Allah ‘from zero to hero’.
  4. Team saya mempunyai kelebihan dalam bidang marketing bisnes online dan offline. So, korang boleh pilih ikut keselesaan korang.
  5. SOP Bisnes Shaklee dan panduan bisnes online/offline akan diberikan EXCLUSIVE untuk bisnes partner saya.
  6. Jam Support Group 24 – korang akan dibimbing tentang produk shaklee yang betul hasil daripada latihan dan yang diberikan oleh Nutritionist Shaklee.

 

Whatsapp saya di 012-624 5361 untuk COD Produk Shaklee atau penghantaran segera ke seluruh negara.

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Pengedar Shaklee Nilai, Putrajaya Dan Salak Tinggi

Salam semua. Hai, saya ialah salah seorang Pengedar Shaklee Nilai, Putrajaya dan Salak Tingggi. Saya merupakan agen Shaklee yang juga merupakan salah seorang pengedar shaklee dalam team Infinity dibawah susur galur team iReach dan Superstars.

Pengedar-Shaklee- Nilai-Putrajaya-Salak-Tinggi

Pengedar Shaklee Nilai, Putrajaya & Salak Tinggi

Korang boleh panggil saya Hidayah je. Insyaa Allah saya boleh cater COD Shaklee untuk area Nilai, Putrajaya dan Salak Tinggi. Saya juga boleh uruskan COD Produk Shaklee ke seluruh KL dan Selangor. Penghantaran melalui pos dan kurier juga boleh diuruskan untuk seluruh Malaysia termasuk ke Sabah dan Sarawak.

5 Sebab Kenapa perlu beli produk shaklee dengan saya dan bukan Agen Shaklee yang lain?

  1. Saya ialah Pengedar Shaklee di bawah team yang dah buat bisnes Shaklee selama lebih 20 tahun.
  2. Team saya mempunyai direct access kepada nutritionist Shaklee
  3. Saya juga ialah pengguna setia Produk Shaklee yang istiqomah dalam mengamalkan Shaklee Wellness Set.
  4. Saya boleh hantarkan order produk Shaklee anda dengan secepat mungkin (Insyaa Allah dalam masa 24 jam dan saya hanya menjual produk yang ‘Fresh’ dari Shaklee je.
  5. Saya boleh guide anda tentang cara pengambilan produk yang betul mengikut keperluan dan tahap kesihatan anda untuk pastikan ianya berkesan.

 

6 Sebab Kenapa kena pilih saya sebagai bisnes partner Shaklee anda?

  1. Team kami dibimbing oleh team (mentor) yang menjadi Master Coordinator dalam masa 7 bulan, paling cepat setakat ini.
  2. Team kami juga dibimbing direct oleh mentor yang dah berjaya menjana 6 angka sebulan. Ye, sebulan tau!
  3. Saya akan guide korang step-by-step untuk mulakan bisnes Shaklee. Insyaa Allah ‘from zero to hero’.
  4. Team saya mempunyai kelebihan dalam bidang marketing bisnes online dan offline. So, korang boleh pilih ikut keselesaan korang.
  5. SOP Bisnes Shaklee dan panduan bisnes online/offline akan diberikan EXCLUSIVE untuk bisnes partner saya.
  6. Support Group 24 Jam – korang akan dibimbing tentang produk shaklee yang betul hasil daripada latihan dan yang diberikan oleh Nutritionist Shaklee.

 

Whatsapp saya di 013-930 3529 untuk COD Produk Shaklee atau penghantaran segera ke seluruh negara.

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Set Berpantang Shaklee Terbaik Untuk Ibu Berpantang

Anda sedang mencari Set Berpantang Shaklee untuk digunakan semasa berpantang nanti?

Set-Bersalin-Shaklee-Set-Berpantang-Shaklee-Set-Lepas-Bersalin-Shaklee-Set-Post-Natal

Masalahnya anda tak tahu set berpantang yang mana paling sesuai untuk anda? Dan anda takut tersilap pilih set berpantang?

Atau

Anda takut TERSILAP pilih Pengedar Shaklee masa beli Set Berpantang Shaklee nanti sebab dah ramai kawan anda yang bagitau tidak diajar cara makan vitamin yang betul?

Nanti rugi dan membazir duit je beli set berpantang shaklee sebab tak berkesankan?

Tahukah anda, hampir setiap hari kami terima whatsapp/call dari pelanggan yang mengadu MENYESAL sebab TERSILAP BELI dengan agen shaklee yang hanya menjual je tapi tak ajar cara pengambilan set berpantang shaklee langsung?

Siap ramai yang menyamar semata-mata nak dapatkan konsultasi pengambilan vitamin dalam set bersalin shaklee daripada kami lagi tau.hehe

Jom saya kongsikan info tentang Set Berpantang Shaklee yang tengah famous sekarang ni!

Set-Bersalin-Shaklee-Set-Berpantang-Shaklee-Set-Lepas-Bersalin-Shaklee

Set Bersalin Shaklee

Set Berpantang Shaklee ialah set berpantang terbaik untuk ibu lepas bersalin. Ianya sangat selamat dan tidak memudaratkan bayi malah sangat bagus untuk membantu mengelakkan masalah kembung perut dan jaundis.

Senarai Dan Khasiat Vitamin Dalam Set Berpantang Shaklee

Vitalea Shaklee

  • Multivitamin yang berfungsi membekalkan 100% nutrisi yang diperlukan oleh ibu berpantang
  • Mengandungi Iron atau Zat Besi yang diperlukan untuk membina semula sel darah merah yang banyak hilang semasa proses bersalin
  • Membantu ibu cergas dan bertenaga sepanjang tempoh berpantang
  • Membantu melengkapkan nutrisi ibu berpantang(nutrisi dalam makanan kebanyakannya telah musnah semasa penyediaan makanan)

B Complex Shaklee

  • Melindungi sistem saraf daripada tekanan dan stress
  • Mengandungi Asid folik yang diperlukan untuk bina sel dan tisu baru. Asid Folik juga merupakan nutrisi penting ibu menyusu
  • Membantu badan menukarkan kalori kepada tenaga dan membantu mengelakkan ibu daripada bertambah gemuk
  • Menenangkan emosi Ibu berpantang dan mengurangkan risiko meroyan
  • Memberikan tenaga untuk ibu berjaga malam

 Sustained Release Vita C 

  • Sangat penting untuk penyembuhan luka bersalin
  • Merangsang pembinaan tisu penghubung untuk mencantumkan semula tisu yang koyak semasa proses bersalin
  • Menguatkan sistem imun ibu dan mengelakkan jangkitan daripada luka bersalin
  • Memelihara kelenjar daripada tekanan dan kecederaan termasuklah kelenjar menyusu

 ESP Shaklee

  • Protein berkualiti tinggi yang sangat diperlukan untuk penghasilan hormon. Ibu menyusu perlukan hormon penyusuan( antaranya prolactine)
  • protein ialah komponen utama dalam susu ibu selain air. Kekurangan protein boleh mengakibatkan penghasilan susu berkurangan
  • Membantu mempercepatkan penyembuhan luka

Omega Guard Shaklee

  • Minyak ikan terbaik di dunia
  • Mengandungi Omega 3, DHA dan EPA yang sangat penting untuk perkembangan otak bayi
  • Menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata
  • Mengurangkan keradangan dibahagian luka bersalin (radang punca kesakitan)

Ostematrix Shaklee

  • Kalsium ialah nutrisi penting dalam susu ibu
  • Membantu mendapatkan rehat yang berkualiti
  • Melegakan otot dan mengurangkan sakit-sakit badan dikalangan ibu berpantang
  • Mengurangkan risiko gigi rongak sebelum masanya
  • Mengurangkan risiko Osteoporosis atau tulang rapuh pada ibu

Lecithin Shaklee

  • Mengandungi Kolina untuk kecerdasan otak ibu dan bayi
  • Membantu memecahkan lemak pada makanan yang dimakan oleh ibu
  • Membantu ibu berpantang menurunkan berat badan

Alfalfa Shaklee

  • Tumbuhan yang kaya dengan serat, protein, asid amino, klorofil, 15 zat galian, 10 vitamin,  zat galian, 8 enzim penting dan fitokimia
  • Memerangkap lemak dan mengangkutnya keluar daripada badan
  • Juga merupakan penggalak susu ibu

Kelebihan Set Berpantang Shaklee untuk Ibu Berpantang

Keistimewaan Set Berpantang Shaklee terletak pada kombinasi vitamin shaklee yang benar-benar menepati keperluan ibu berpantang.

Malah ramai doktor dan pakar perubatan pun menyarankan ibu lepas bersalin untuk mengambil vitamin sepanjang tempoh berpantang untuk mempercepatkan proses pemulihan selepas bersalin.

Doktor Pakar Sakit Puan popular Dr Hamid Arshat pun galakkan ibu mengambil vitamin.

Set-Bersalin-Shaklee-Set-Berpantang-Shaklee-Set-Lepas-Bersalin-Shaklee-Dr-Hamit-Arshat

Set-Bersalin-Shaklee-Set-Berpantang-Shaklee-Set-Lepas-Bersalin-Shaklee-Dr-Hamit-Arshat

Testimoni Set Berpantang Shaklee daripada Ibu Bersalin Normal dan Pembedahan

Selain daripada disarankan oleh doktor perubatan, Set Berpantang Shaklee juga sangat terkenal dikalangan pengguna yang dah mengamalkannya.

Ramai pengguna set berpantang shaklee bagi feedback positif selepas mengamalkannnya. Antaranya ialah:

  • Badan jadi lebih bertenaga sampai ke malam
  • Susu badan banyak dan bayi cepat kenyang
  • Emosi ibu dan bayi lebih tenang
  • Ibu kembali langsing selepas bersalin lebih cepat

 

Jom lihat testimoni pengguna set berpantang shaklee a.k.a set bersalin shaklee ni:

Testimoni-Set-Bersalin-Shaklee-Set-Berpantang-Shaklee

Testimoni-Set-Bersalin-Shaklee-Set-Berpantang-Shaklee-Set-Lepas-Bersalin-Shaklee

 Testimoni-Set-Bersalin-Shaklee-Set-Berpantang-Shaklee-Set-Lepas-Bersalin-Shaklee

Testimoni-Set-Bersalin-Shaklee-Set-Berpantang-Shaklee-Set-Bersalin-Shaklee-Pembedahan-Czer

Nak tau Harga Set Berpantang Shaklee?

Harga Set Berpantang Shaklee boleh disesuaikan mengikut kemampuan bajet dan keperlukan anda.

Cuma anda perlu berhati-hati, sebab keperluan vitamin berbeza mengikut cara anda bersalin. Contohnya, ibu yang bersalin secara pembedahan atau czer tidak cukup dengan hanya mengambil set berpantang shaklee asas.

Dan yang paling penting cara makan vitamin tersangatttlah penting ye.

Pastikan anda membeli dengan Pengedar Shaklee yang berpengalaman tentang produk shaklee yang boleh memberikan maklumat nutrisi lengkap.

Senarai Harga Set Berpantang Shaklee

Set Berpantang Shaklee Asas – RM256 untuk kegunaan 2-6 bulan. Termasuk penghantaran dan konsultasi produk dan penyusuan

Set Berpantang Shaklee Extra – RM480 untuk kegunaan 2-6 bulan. Termasuk penghantaran dan konsultasi produk dan penyusuan

Set Berpantang Shaklee Premium – RM681 untuk kegunaan 2-6 bulan. Termasuk penghantaran dan konsultasi produk dan penyusuan

 

Nak Beli Set Berpantang Shaklee Sekarang?

Klik untuk beli:

Beli Set Bersalin Shaklee Sekarang

 

5 Sebab Kenapa perlu beli produk shaklee dengan saya dan bukan Agen Shaklee yang lain?

  1. Saya ialah Leader Shaklee di bawah team yang dah berbisnes Shaklee selama lebih 20 tahun.
  2. Team saya mempunyai direct access kepada nutritionist Shaklee
  3. Saya juga ialah pengguna setia Produk Shaklee yang istiqomah dalam mengamalkan Shaklee Wellness Set.
  4. Saya boleh hantarkan order produk Shaklee anda dengan secepat mungkin (Insyaa Allah dalam masa 24 jam dan saya hanya menjual produk yang ‘Fresh’ dari Shaklee je.
  5. Saya boleh guide anda tentang cara pengambilan produk yang betul mengikut keperluan dan tahap kesihatan anda untuk pastikan ianya berkesan.

 

Beli Set Berpantang Shaklee Sekarang juga!

Klik di sini:

Beli Set Bersalin Shaklee Sekarang

 

Untuk sebarang pertanyaan tentang Set Bepantang Shaklee boleh hubungi nombor hotline kami di bawah:

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

1 2 3 4 5 49