Omega Guard Shaklee – Vitamin Shaklee Kegemaran Anak Saya

Anak-anak saya yang berdua ni memang peminat setia Omega Guard Shaklee. Pantang nampak, diorang mesti mintak ?

 

Omega Guard Shaklee - Vitamin Shaklee Kegemaran Anak Saya

 

Kiranya ni memang top list vitamin shaklee kegemaran anak saya yang berdua ni la.hehe

 

Pernah beberapa kali budak berdua ni menangis tapi bukan serentak la. Masa yang berbeza. Beria-ria menangis, ingatkan sakit ke apa.

 

Rupa-rupanya menangis sebab tertelan Omega Guard tu. Saya pun panik jugak la. Takut la tercekit ke apa.

 

Lepas tu baru tau yang dia menangis sebab tak sempat kunyah dah tertelan omega guard tu ?

 

Oh ye, pe’el budak berdua ni special sket. Diorang suka kunyah-kunyah Omega Guard tu. Bila tanya sedap ke kunyah macam tu. Dua-dua jawab ‘sedaaaappp sangat’.

 

 

Tu yang diorang tak puas makan  sebiji je omega guard tu.hehe

 

Jom saya kongsikan antara kebaikan dan keistimewaan Omega Guard Shaklee yang buatkan saya suka bagi kat anak-anak saya.

 

Keistimewaan Omega Guard Shaklee:

 

1.Minyak ikan paling tulen di dunia. Setiap kapsul ada 7 spektrum penuh asid lemak Omega-3 semulajadi. Antaranya ialah DHA, EPA, ALA dan lain-lain lagi

 

2. Omega Guard diekstrak daripada ikan air laut sejuk dan  BUKAN daripada Hati IKan ye. Hati ikan sangat bertoksik tau ?

 

3.Disuling dengan melalui proses Proprietari 3 molekul. Shaklee guna latest teknologi untuk pastikan hanya asid lemak paling tulen je yang diekstrak.

 

Teknologi ni sangat  penting untuk pastikan bahan kimia berbahaya dapat disingkirkan. Kita hanya nak minyak ikan, bukan nak bahan kimia tu sekali kan

 

7 Kebaikan dan Manfaat Omega Guard Shaklee Untuk Anak:

 

1. Bagus untuk perkembangan otak sebab ia mengandungi EPA dan DHA

 

2.DHA juga sangat penting untuk system saraf dan retina mata.

 

3. Membantu menguatkan daya ingatan

 

4. Memelihara penglihatan dan pendengaran

 

5. Meningkatkan system imun dan menyihatkan paru-paru

 

6.Membaiki alahan kulit seperti eczema, bronchitis, asthma, psoriasis dan lain-lain

 

7.Memelihara fungi-fungsi sendi(penting untuk kanak-kanak yang sedang membesar sebab diorang memang aktif melompat etc)

 

Bestkan Omega Guard Shaklee ni?

 

Sebab tu la kat rumah kami memang wajib ada sebotol Omega Guard Shaklee. Bukan budak-budak tu je yang makan tau. Mak dan ayah diorang pun join sekali ?

 

 

Omega Guard ni sangat bagus untuk orang dewasa jugak ye. Nanti saya sharekan dalam entri lain ye

 

 

Nak hadiahkan Omega Guard untuk anak korang jugak?

 

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply