MY BIG WHY Dalam Buat Bisnes Shaklee

Kenapa saya buat bisnes shaklee? Saya ada beberapa Big Why yang jadi push factor untuk saya buat bisnes shaklee sampai berjaya.

Bisnes Shaklee Online Bisnes Online Bonus Shaklee

My Big Why Buat Bisnes Shaklee

Salah 1 Big Why saya buat bisnes shaklee ialah saya nak bahagiakan mak dan ayah saya sementara diorang masih ada lagi ni ?

Saya pasang niat nak dapat bonus shaklee 5 angka setiap bulan sebab saya nak bagi mak ayah saya duit extra setiap bulan, nak hadiahkan vitamin shaklee, nak belanja makan makanan sedap-sedap, bawak jalan-jalan tempat best-best dan macam-macam lagi la.

Bukan la bermaksud sekarang ni saya tak mampu nak bagi. Cuma kalau nak harapkan gaji je memang agak semput la ?

Sebab tu saya decide nak buat bisnes shaklee sungguh-sungguh sebab nak dapat bonus shaklee 5 angka setiap bulan.

Ye. Bonus shaklee 5 angka setiap bulan ?

Ala, 5 angka tu dah ramai yang dapat. In fact saya pernah tengok orang dapat bonus 6 dan 7 angka sebulan tau ?

Alhamdulillah. Walaupun bonus shaklee yang saya dapat dari bisnes shaklee saya baru 4 angka, tapi macam-macam yang saya dah dapat buat.

Saya dah guna bonus shaklee tu untuk bagi duit extra untuk mak ayah setiap bulan.

Lagi best dengan bonus shaklee saya mampu hadiahkan vitamin shaklee setiap bulan. So far, saya dah pernah hadiahkan Vivix shaklee, Collagen shaklee, ESP shaklee, Vitalea, Vita C, Omega Guard shaklee, Ostematrix, B Complex, Alfalfa dan macam-macam lagi la.

Yang paling mak dan ayah saya konsisten ialah Omega Guard, Ostematrix dan ESP. Insyaa Allah bulan ni saya plan nak hadiahkan Vivix shaklee atau Shaklee Collagen Powder pulak  ?

Selain daripada tu, sejak buat bisnes shaklee saya dah boleh selalu belanja mak ayah makan yang sedap-sedap dan bercuti dengan keluarga besar kami.

So far, trip bercuti kitorang memang sokmo 4 angka. Walaupun banyak berhabis duit tapi saya rasa sangat berbaloi bila tengok muka mak ayah, anak-anak dan adik beradik seronok.

Tu yang rasa nak repeat lagi tu. Tunggu tabung travel penuh baru kita jalan lagi ye ?

Oh ye, dengan bonus shaklee jugak saya dah mula simpan tabung emas dan tabung Turki.

Target nak pergi turki dalam masa setahun lagi. So, kena pulun buat bisnes shaklee betul-betul untuk gemukkan lagi bonus shaklee saya.

Korang pulak, share la apa yang korang buat dengan bonus korang tu ?

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

2 Comments on MY BIG WHY Dalam Buat Bisnes Shaklee

  1. Pengedar Shaklee Wangsa Maju
    6 December, 2016 at 5:54 pm (10 months ago)

    Seronok nyaaaa dah 4 angka! Saya masih lagi tiga angka yg kecil, tp saya akan berusaha sehabis baik, inshaAllah. Aminnn

    Reply
    • Erni
      7 December, 2016 at 10:14 pm (10 months ago)

      Insyaa Allah bulan ni 4 angka la tu jiha 🙂

      Reply

Leave a Reply