Moment Paling Best 2016 : Bisnes Shaklee dan Family

Assalamualaikum semua. Kali ni saya nak share tentang moment paling best untuk tahun 2016 bagi Bisnes Shaklee dan Family saya.

 

Moment Indah 2016 : Bisnes Shaklee dan Family

Moment Indah 2016 : Bisnes Shaklee dan Family

Kita cerita moment paling best bab family dulu ye ?

 
1st sekali bila dapat bercuti ramai-ramai dengan keluarga besar(sebelah saya). Dah bertahun kot kitorang tak bercuti ramai-ramai macam ni. Hihi

Sebenarnya percutian yang mengejut jugak tu. Last minute dapat tau adik bongsu dapat tawaran masuk UMK.

So dah alang-alang nak menghantar ke kelantan tu kitorang plan short vacation trip ke Kelantan dan Terengganu sekali la. Hehe

 
Paling best bila jalan-jalan cari makan. So, far banyak jugak la makanan famous yang kitorang berjaya try. Memang best. Rasa nak repeat lagi ??

Selain daripada tu. Selang 2 minggu lepas ke kelantan tu, berlangsung pulak wedding adik perempuan bongsu saya. Kali ni lagi la ramai keluarga dan sedara mara dapat berkumpul.

 
Ni kira perkahwinan penutup anak perempuan mak n ayah saya la. Lepas ni tunggu yang lelaki pulak k ?

 
Tentang Bisnes Shaklee pulak.

 

 
Tahun ni memang best sangat-sangat sebab 1st time dapat Award Top Scorer Vivix dalam group besar iReach under Master Lyna ?

 

 
Aura award tu memang awesome coz lepas dapat award tu jualan Vivix kitorang lagi berganda-ganda tau. Kalau ada contest lagi ada harapan nak menang kot. Hehe

 

 
Paling ohsem untuk 2016 ialah sales yang paling consistent dan mantop. Paling best sales group Infinity under saya melebihi RM20k sebulan.

 

 
Alhamdulillah. Tq to all my anak-anak tersayang yang semakin menyerlah ?

 

 
Jom kita sama-sama create lebih banyak moment indah yang lebih manis lagi tahun ni ?

 

 
Korang-korang tolong la doakan kitorang berjaya capai impian kitorang ye ?

 

 
Nak join kami terbang lebih tinggi dalam bisnes Shaklee?

 

 
Macam biasa. Hubungi hotline kami ni ye:
012-346 1698
012-346 1698
012-346 1698

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply