Mak Teringin Nak Cuba Vivix Shaklee Lepas Dengar Cerita Besan

Hadiahkan Vivix Shaklee untuk Ibu tersayang ? Asalnya dulu tak pernah terfikir pun nak hadiahkan Vivix untuk ibu saya. Bukan apa harganya kan ‘boleh tahan’ kan. Hehe

Vivix Shaklee

MIL dan Ibu Saya(Ibu saya yang tudung oren.hehe)

 

 

Nak dijadikan cerita. Mak mertua saya datang ke rumah kitorang. Kira nak melawat besannya yang datang bertandang ke rumah anak. Ala, rumah mak mertua jaraknya  cuma sekangkang kera je dari rumah kitorang pun. Hehe

Ingat lagi, masa tu petang. Sambil sembang-sembang, sambil minum petang. Makan pisang goreng rangup dan sedap hasil air tangan mak saya tau. Memang marbeles tau. Tak caya tanya husband saya. hehe

“Besan cuba la amik Vivix Shaklee. Saya makan Alhamdulillah badan rasa cergas”.

Ni la ayat mak mertua saya kepada ibu saya masa tu. Masa dia cakap tu saya memang ada kat situ jugak.?

Saya tengok mak saya pun macam excited nak try Vivix Shaklee. Tapi dia takde la cakap apa-apa kat saya. Mungkin dia segan nak bagitau sebab tak nak susahkan anak-anak. Mak saya ni, dari saya kecik lagi, memang jenis sanggup tak makan janji anak-anak dapat makan ?

Bila tengok macam tu, saya pun pasang niat sungguh-sungguh nak hadiahkan Vivix Shaklee untuk mak saya. Saya pun nak mak saya sihat dan cergas macam mak mertua saya jugak. So, saya kena pulun la buat Bisnes Shaklee betul-betul.

Ingat lagi masa tu. Setiap kali solat saya doa kat Allah “Ya Allah, aku nak sangat hadiahkan Vivix Shaklee untuk mak aku. Kau bantulah aku Ya Allah. Kau bantulah aku dapat bonus Shaklee yang banyak supaya aku mampu hadiahkan Vivix untuk mak aku. Aku nak gembirakan hati mak aku. Aku nak tengok dia sihat dan cergas macam orang lain”

So, bulan tu saya memang usaha sungguh-sungguh bisnes shaklee saya. Memang double effort la. Dah ada ‘push factor’ yang sangat jelas kan? hihi

Kebetulan bulan berikutnya Shaklee ada buat Promosi Vivix Shaklee. Saya pun apa lagi. Terus borong 1 batch(1 batch ada 7 botol). Bukan la bagi hadiah kat mak 7 botol tu terus. 1 batch tu termasuk order customer dan sebotol untuk saya sendiri jugak. hehe

Alhamdulillah. Allah permudahkan niat saya. Akhirnya tercapai juga hajat nak hadiahkan Vivix  Shaklee untuk ibu tersayang.

Reaksi mak saya masa tu?

Dah tentu la senyum sampai ke telinga. Ye la 1st time dapat makan Vivix. Sebelum ni anak dia bagi vitamin lain macam Omega Guard, Vitalea, Vita C, B Complex, Alfalfa etc je. hihi

Perasaan saya pulak? Memang happy sesangat la. Rasa lebih bersemangat nak hadiahkan vivix kat mak saya lagi.

Wang boleh dicari. Ibu tiada ganti ?

Nak hadiahkan Vivix Shaklee untuk Ibu Tersayang?

Jom kami bantu! Hubungi hotline kami :

012-346 1698

012-346 1698

012-346 1698

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply