Landmark Study Shaklee Bukti Produk Shaklee Berkesan dan Selamat

Betul ke produk shaklee berkesan dan selamat? Kalau ye, apa buktinya? Apa bezanya berbanding supplement jenama lain? Relax. Ni la saya nak share tentang Landmark Study Shaklee ni ?

Landmark Study Shaklee Bukti Produk Shaklee Selamat Dan Berkesan

Landmark Study Shaklee Bukti Produk Shaklee Selamat Dan Berkesan

Selain daripada disokong oleh macam-macam kajian klinikal, produk shaklee jugak ada Landmark Study tau ?

Apa tu Landmark Study? Landmark Study ni ialah kajian yang dijalankan oleh pihak ke-3.

Pihak ke-3 tu ialah orang yang tiada kaitan dengan shaklee dan juga pengguna shaklee.

Landmark Study tu diketuai oleh ketua Dr Gladys Block. Dr Gladys ni bukan calang-calang orangnya tau. Dia pernah menang Noble Prize tau ?

Apa yang istimewa sangat tentang Landmark Study Shaklee tu?

Macam ni. Ujian tu dijalankan kepada 3 kategori:

1. Golongan yang tak makan apa-apa supplement.

2. Golongan yang makan supplement jenama lain selama 20 tahun.

3. Golongan pengguna shaklee yang dah makan shaklee selama 20 tahun

Landmark Study Shaklee Bukti Produk Shaklee Selamat Dan Berkesan

Result Landmark Study Shaklee

Hasil kajian tu membuktikan bahawa pengguna produk shaklee lebih kurang risiko mendapat penyakit-penyakit berbahaya seperti kanser, diabetis, penyakit jantung, stroke dan lain-lain lagi.

Daripada kajian tu jugak terbukti bahawa orang yang tidak makan apa-apa supplement lebih kurang risiko mendapat penyakit berbahaya berbanding orang yang makan supplement jenama lain.

So, kalau korang memang tengah amik supplement jenama lain tu sila la pertimbangkan semula ye ?

Macam rugi je amik supplement brand lain tu kan. hehe

Kalau betul nak amik supplement baiklah amik produk shaklee ?

Kalau korang nak produk shaklee, hubungi hotline kami ni ye:

012-346 1698

012-346 1698

012-346 1698

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply