Kerap Jatuh Sakit? Kuatkan Sistem Imun Dengan Immune Booster Shaklee

Asyik Sakit? Ala, ubat kan hado ? Haa, siapa yang macam tu? Cuba angkat tangan. Kalau ada tandanya korang perlukan Immune Booster Shaklee untuk kuatkan sistem imun badan yang terjejas dek serangan radikal bebas tu.

 

Kuatkan Sistem Imun dengan Immune Booster Shaklee

Kuatkan Sistem Imun dengan Immune Booster Shaklee

Elleh, tak mengaku konon. Saya tau mesti ada yang species macam tu punyalah ?

Saya pun macam tu jugak dulu. Tapi masa tu tak tau lagi la tentang bahaya ubat-ubatan untuk long term dalam badan kita ni.
Bila dah tau, memang tak buat lagi dah. Bukan la langsung tak makan ubat. Cuma saya bagi masa sikit untuk sistem badan saya jalankan tugas-tugas hakiki dia dulu.
Kalau tak boleh sangat-sangat baru la saya amik ubat. Itupun jika perlu la.
Ni bukan saya memandai-mandai buat ye. Doktor yang ajar tau. Hehe.
Mak saya pernah kena lecture dengan doktor sebab terlalu bergantung dengan ubat tau. Pantang tak sihat sket terus telan ubat.
Doktor tu cakap, kalau demam jangan terus makan ubat. Bagi masa dalam 2-3 hari untuk badan pulih sendiri. Cuma dalam proses nak pulih tu dia suruh banyakkan minum air putih, makan buah-buahan dan amik supplement untuk boost sistem imun.
Oh ye, doktor tu doktor cina tau. Sempat la dia tazkirah mak saya.
Dia cakap ‘badan boleh lawan sendiri penyakit-penyakit tu. So, relax. Jangan panik dan nak cepat baik je.Ubat memang cepat baik tapi ada kesan sampingan pada badan. Cuma bila sistem pertahanan badan pun sakit tu yang mintak bantuan jugak’
Hihi, saya senyum je la bila doktor tu cakap macam tu. Coz bila anak dia ni cakap dia takmo dengar ?

 

Ni saya share sikit tentang fungi sistem imun tubuh badan kita. ?

 

Fungsi Sistem Imun Untuk Halang Penyakit

Fungsi Sistem Imun Untuk Halang Penyakit

Macam saya dan keluarga, kitorang memang amalkan Set Immune Booster 3 beradik ni:
Nutriferon – satu-satunya Immune Booster yang ada di dunia. Shaklee je yang ada tau ?. Anak-anak kitorang memang suka Nutriferon ni. Dia suka bancuh coz rasa macam teh. Kekadang diorang telan macam tu je?

Sustained Released Vita C – Sumber antioksidan untuk halang serangan radikal bebas. Ini untuk saya dan suami coz anak-anak tak pandai telan lagi ?

Chewable Vita C – Yang ni baru anak saya senang nak makan coz boleh kunyah ?
Korang pulak macam mana ye?

Nak Set Immune Booster ni?
Macam biasa. Hubungi hotline kami ni ye:

012-346 1698
012-346 1698
012-346 1698

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply