Kenapa Saya Yakin Produk Shaklee Selamat Untuk Keluarga Saya?

“Selamat ke makan vitamin shaklee ni? Tak bebankan buah pinggang ke?”
“Betul ke Produk Shaklee ni selamat dan tak bertoksin?”

Haa..kepada korang-korang yang dok tertanya-tanya soalan-soalan kat atas tu meh sini cheq nak stori-mori sket..?

Shaklee ni sangat mementingkan quality produk dia tau..setiap produk akan melalui beribu-ribu ujian klinikal sebelum dipasarkan ye..

Korang jangan ingat saya saja-saja cakap sebab saya jual shaklee je tau..ini betul-betul..bukan COBAAN ?

Ok..kita sambung balik ye..kalau korang nak tau..punya la seriusnya shaklee ni tentang kualiti produk sampai diorang sanggup invest USD300 juta setahun hanya untuk R&D je tau..banyak kan? korang hado ko..hahaha

Btw, maybe ramai yang tak tau lagi…multivitamin Shaklee a.k.a VITALEA yang fofular sangat tu(sampai Tun M & Oprah pun amalkan ye) dah berusia 101 tahun tau ?

So,kalau tak selamat agak-agak dah berapa yang …(sila isi sendiri..hehe)

Tapi kan..ada 1 faktor lagi yang lagi buat saya kondifen sangat-sangat dengan produk shaklee ni..

Sebabnya gynae a.k.a pakar sakit puan saya pun suruh continue je vitamin shaklee ni(since masa check up mengandung anak ke-2 lagi tau ?)..

Yang lagi best dia tau nama vitamin2 dalam Set Mengandung shaklee..siap dia bagitau fungsi-fungsi vitamin tu lagi..hehe

So..pakar pun recognize kan? Takkan tak percaya gak lagi..?

Kalau nak lagi best moh le ke kilang Shaklee kat US tu..?

Psst..ni la salah 1 produk yang saya suka sangat tu..kali ni saya amik ESP+Freshmilk+Chia seed..sedap baq hang ?

— at Pengedar Shaklee Cheras 012-3461698.

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply