Idola Saya Dalam Menjalankan Bisnes Shaklee

Idola oh idola Kali ni saya nak stori-mori tentang idola dalam bisnes shaklee..

Buat masa ni diorang bertiga ni la idola saya dalam bisnes..?

Bisnes Shaklee

Yang 1st opkos la Dr Azizan Osman..rasanya ramai kot yang berkongsi idola dengan saya kan..hehe

Saya suka DAO sebab dia dia sangat suka menambah nilai kepada orang lain..sebab ‘orang kaya’ memang ramai.. tapi ‘orang kaya’ yang suka tolong orang lain untuk berjaya tak ramai ?

Lagi 1 DAO bukan sekadar hebat kumpul harta dunia je tau..tapi sangat superb bab kumpul harta akhirat..kalau korang nak tau korang boleh google je kot..hihi

Dalam banyak2 pasal DAO paling saya suka ialah dia ni anak yang sangat baik pada ibubapa..siap dia offer mak dia untuk buat umrah tiap tahun dan boleh bawak siapa je yang mak dia nak..best kan jadi mak dia? Saya pun teringin nak buat cam tu jugak..korang tolong doakan saya berjaya macam DAO jugak ye ?

2nd idola saya ialah mentor saya dalam bisnes shaklee a.k.a Lyna Noh..orangnya kecik comel je..tapi dia punya aura..Masyaa Allah sangat hebat..

Btw, ni la mentor yang bukak minda saya bahawa bisnes bukan hanya bermatlamatkan duit semata-mata. Dia selalu tekankan nak berjaya kena jaga hubungan dengan Yang Maha Pencipta..so since join shaklee sikit-sikit saya perbaiki diri dan hubungan dengan Allah..Alhamdulillah rasa makin tenang dan dekat denganNya sekarang ni ?

Idola saya yang ke-3 juga merupakan mentor saya dalam shaklee jugak a.k.a my mami Salwa.

Dia ni kalau orang tak kenal memang tak sangka dia Master Coordinator Shaklee coz orangnya memang zuhud je ?

Nampak macam lembut je..tapi sebenarnya sangat tegas tau orangnya..lembut diluar tapi keras didalam..???

Orangnya memang sangat determined dan berjiwa kental..kalau dia nak buat sesuatu tu, dia akan pastikan dia dapat jugak..?

Lagi 1 yang bestnye pasal mami saya ni ialah dia sangat knowledgeable tau..korang boleh tanya je kat dia pasal macam2 perkara..Insyaa Allah dia boleh jawab..tapi kalau korang tanya pasal natural vitamin lagi berjela la dia explain..daripada korang zero terus hero tau..hehe

Korang..korang tolong la doakan saya berjaya macam idola-idola saya ni gak ye ?

Saya pun doakan korang-korang yang baca post saya ni akan kaya dan berjaya jugak..amiin ?

#pts4kebaboom
#SuperStarShaklee
#TsunamiShaklee
#PengedarShakleeCherasDanHuluLangat
#PengedarShakleeAmpang

— at Pengedar Shaklee Cheras 012-3461698.

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply