Hobi Mak Anak 3

Apa hobi saya?

 

 
Dulu sebelum ada anak saya suka baca novel.

 
Bila dah ada anak suka baca majalah keibubapaan pulak.

 

 

Bila dah melibatkan diri dalam bisnes shaklee, dah rasa tak cukup masa pulak nak baca majalah-majalah tu semua ?

 

 
So, sekarang ni kalau tanya apa hobi saya sekarang?

 

 
Hobi saya sekarang ni ialah spend quality time dengan suami dan anak-anak.

 

 
Since sekarang cuti sekolah, ni la hobi saya..berendam dengan anak-anak ?

 

Hobi Saya Mak Anak 3

Gambar sebelum berendam ?

 

 

Apa hobi korang yek?

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply