Hadiah Terbaik Untuk Insan Tersayang

Ada yang tanya saya apa ‘hadiah terbaik untuk insan tersayang?’

Kalau ikutkan memang baaaanyaaakkk sangat yang saya nak hadiahkan..?

1001 malam pun tak habis kalau nak cerita..hehe

Ok la..long story cut short..since kami sekeluarga dah pernah menunaikan umrah pada tahun 2015..so inilah hadiah yang saya nak bagi diorang nanti..

hadiah-terbaik-untuk-insan-tersayang

hadiah-terbaik-untuk-insan-tersayang

Jeng…

Jeng…

Jeng…

Sebenarnya saya nak hadiahkan Pakej Umrah 5* tajaan Shaklee..

Selalu tengok kawan-kawan share pengalaman diorang buat umrah tajaan Shaklee..so, saya pun nak jugak la kan ?

Apa yang special sangat Pakej Umrah Shaklee ni?

Specialnya ialah sebab hotelnya yang dekaaat sangat2 dengan Masjidil Haram..in fact sebahagian daripada hotel tu pun termasuk dalam kawasan Masjidil Haram tau ?

Hotel kat Madinah pun best sangat coz dari cermin bilik hotel je pun dah boleh tengok perkarangan Masjid Nabawi ?

Selain daripada tu dengar cerita layanan pun memang awesome..1st class tau..?

Nak cerita lebih pun tak boleh coz saya belum pernah pergi umrah dengan Pakej Umrah Shaklee lagi..hehe

Kalau nak tau best ke best korang tolong la doakan saya sekeluarga berjaya menunaikan umrah dengan Pakej Umrah 5* tajaan Shaklee ye..

Nanti ai story-mori pengalaman best tu semua..siap dengan gambar dan video lagi tau..Insyaa Allah ?

Nak join kami pergi umrah dengan Shaklee? Atau berminat nak jadi sebahagian daripada keluarga besar kami?

Meh..meh..it’s never too late to make a step..?

#pts4kebaboom
#TsunamiShaklee
#SuperStarShaklee
#PengedarShakleeCherasdanHuluLangat
#PengedarShakleeAmpang

— at Pengedar Shaklee Cheras 012-3461698.

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

Leave a Reply