Diriku, Bisnes Shaklee dan Kehidupan Kami 20 Tahun Lagi

Impian saya 20 tahun dari sekarang untuk diri sendiri, Bisnes Shaklee dan keluarga tersayang. Wah, best ni sebab saya suka cerita bab impian-impian ni ?

 

 

 

Impian Bisnes Shaklee Kami

 

1st sekali, saya dok bayangkan masa tu saya dah tak kerja. Opkos la kan..sebab saya memang sedang uruskan plan saya nak berhenti kerja. Doakan usaha saya dipermudahkan Allah ye ?

 
Masa tu anak-anak pun dah besar. Si bongsu, Aira Syahirah pun dah masuk 22 tahun. Yang no 2, Syahmi pun dah 25 tahun. Maybe tengah belajar di IPT kot.

 

Mungkin jugak Syahmi dah jadi pilot macam abam pilot dalam Suri Hatiku Mr Pilot tu. Sebab cita-cita Syahmi nak jadi pilot. Dia nak bawak mummy pergi Mekah dengan Madinah nanti. Hehe

 

 

 
Oh ye, rasanya dah ada menantu kot masa tu sebab yang sulung, Dina dah 29 tahun. Ke dah ada cucu kot. Hehe

 

Saya bayangkan saya dan suami duduk di teratak kami di hulu langat. Best kat langat tu tau. Rumah dekat dengan sungai(walaupun saya tak pergi mandi sungai.hehe). Belakang rumah ada kebun sayur dan buah-buahan ?

 

 

 
So, rasanya saya akan join en suami berkebun la kot. Tak pun temankan makan buah je. Hehe

 

Since anak-anak pun dah besar boleh la spend time berdua dengan en suami ?

 
Banyak la sebenarnya yang kami rancang bila dah tua nanti. Tapi simpan dulu la coz jauh lagi kan. Sekarang kan muda lagi. hikhik

 

 
Tu bab diri sendiri dan keluarga ?

 

 
Bab bisnes shaklee pulak. 20 tahun dari sekarang Insyaa Allah empayar kami dah besar.

 

 
Masa tu kami dah hampir 20 tahun bergelar Master Coordinator Shaklee. Group kami pun dah ada lebih daripada 30 masters. Leaders dah tentulah beribu-ribu kan ?

 

 

So, since sekarang baru 2016. Kena la usaha sungguh-sungguh bisnes shaklee untuk pastikan semua impian saya dapat direalisasikan dalam masa 20 tahun ni ?

 

 
Nak join kami untuk capai impian hidup korang?

 

 
Jom Daftar Ahli Shaklee sekarang!

 

 

Hubungi hotline kami ni ye:

 

012-346 1698

012-346 1698

012-346 1698

Cari Agen Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017



Cari Agen Vivix Shaklee Di Area Anda? -->Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia



Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online





___________________________

2 Comments on Diriku, Bisnes Shaklee dan Kehidupan Kami 20 Tahun Lagi

  1. Cik Lisa Wangi
    25 November, 2016 at 5:56 pm (10 months ago)

    Uish, ada kebun buah buahan??? Ada buah apa? Seronoknya!!! And sekarang ni memang duduk kat situ jugak??

    InshaAllah awak, semoga impian kita sama sama jadi kenyataan ???

    Reply
    • Erni
      29 November, 2016 at 11:37 pm (10 months ago)

      hihi..macam2 ada lisa. Ada durian, manggis, duku, rambutan etc. Amiin..Insyaa Allah 🙂

      Reply

Leave a Reply