Archive of ‘Vivix Shaklee’ category

Set Kulit Cantik Shaklee Untuk Wajah Jelita Bak Rita Rudaini

Perempuan mana yang tak nak cantikkan? Kalau dah nama perempuan tu confirm suka kelihatan cantik. Sebab tu la ramai yang dok cari set kulit cantik shaklee ni 😉     Lagi best bila diorang tengok artis-artis pun ramai yang amalkan vitamin shaklee especially Set Kulit Cantik Shaklee ni.   Salah sorang artis yang rajin amalkan […]

Vivix Shaklee – Bantu Kawal Gula Dalam Darah

Sejak dua menjak ni ramai customer yang PM nak produk shaklee untuk kawal gula dalam darah. Majoriti diorang ni memang nak order Vivix Shaklee sebab dah tau khasiatnya 😊     Kalau refer pakar nutrisi pun memang diorang suggestkan Vivix Shaklee + Alfalfa. 2 vitamin shaklee ni memang basic yang wajib ada untuk kawal gula […]

Vivix Shaklee – Resveratrol Paling Power!

Vivix Shaklee Super Antioxidant yang sangat power sampai ‘sel kanser pun terpaksa bunuh diri’ 😱     Yang ada cyst tak jadi operate.   Yang ada masalah gula dalam darah pun jadi normal.   Yang kaki berlubang pun dah tu tumbuh isi dan cantik macam biasa 😊   Yang ada masalah protein dalam air kencing […]

Resveratrol Dalam Vivix Shaklee Bantu Musnahkan Sel Kanser Hodgkin Lymphoma Dan Sel Rosak Dalam Badan

Resveratrol dalam Vivix Shaklee ialah salah satu komponen penting untuk kesihatan.       Resveratrol ni sangat power sampai sel kanser macam sel Kanser Hodgkin Lymphoma pun akan musnahkan dirinya sendiri tau 😉   Haa? Macam mana pulak tu?😱   Macam ni. Sistem pertahanan manusia ciptaan Allah sangat hebat dan super duper advance sebenarnya. Sel-sel […]

1 2 3 4