Archive of ‘Vivix Shaklee’ category

Harga Vivix Shaklee 2017

Nak Beli Vivix Shaklee tapi tak tau harga Vivix Shaklee. So, anda nak tau la berapa harga sebotol vivix shaklee dulu?     Selain daripada nak tau pasal harga Vivix anda nak tau jugak sebotol vivix shaklee boleh tahan berapa lama?   okay, jom saya sharekan serba sedikit tentang info Vivix Shaklee yang famous sangat ni. […]

3 Cara Halang Serangan Radikal Bebas

Orang kata radikal bebas punca utama kepada macam-macam penyakit. Betul ke?   Betul. Radikal bebas ni akan menyebabkan sel-sel badan kita berkarat. Kalau dalam terma sains proses ni namanya ‘Oxidative Stress’. Radikal bebas ni kira macam askar musuh la. Bila dah ramai sangat, askar baik a.k.a system pertahanan badan kita tak mampu nak fight balik. […]

1 2 3 5