Archive of ‘Vitamin Shaklee’ category

Vitamin Shaklee Untuk Tambah Tenaga – Produk Shaklee Wajib Ada Untuk Surirumah Dan Ibu Bekerjaya

Vitamin Shaklee untuk tambah tenaga memang laku keras sekarang ni. Almaklumlah la rutin harian especially yang bergelar mak-mak a.k.a surirumah ni memang perlukan tenaga extra kan? 😉   Lagi super extra kalau korang ialah ibu yang bekerjaya pulak kan? Macam saya. Sebab tu nak kena amik vitamin shaklee untuk tenaga supaya tak melepek je 😄 […]

Tips Pilih Vitamin Semulajadi, Selamat Dan Berkesan

Macam mana nak pilih vitamin? Macam mana nak tau vitamin tu bagus ke tak? Selamat ke tak?     Senang je, korang tengok je checklist ni. Kalau semua ni ada confirm selamat dan berkesan.   Korang dah tak payah fikir side effect dan kesan jangka panjang dah.   Baca je Bismillah, Selawat dan telan.hehe   […]

Filem Wajib Ditonton Oleh Semua Termasuk Orang Bisnes Online

Filem atau drama yang memberi kesan positif dalam hidup saya ada banyak. Cuma kebanyakannya yang lama-lama la. 😊     Saya ni sebenarnya jarang tengok tv. TV kat rumah tu lebih banyak tengok saya daripada saya tengok dia.hehe   So, kalau tanya drama memang susah sikit la nak pilih. Kalau filem ok sikit kot. 😊 […]

Saya Makan Sayur – Perlu Ke Makan Vitamin Shaklee?

“Apa barang makan vitamin shaklee. Makan sayur dah la. Dalam Sayur pun ada vitamin kan?” Betul dan tak betul.   Eh, mana 1 ni?   Betul ke tak betul?   Betul la dalam sayur ada vitamin. In fact banyak jugak la.   Dengan syarat korang makan sayur tu mentah-mentah. Ala-ala macam ulam tu.   Sebab […]