Archive of ‘Testimoni Pengguna Produk Shaklee’ category

Review Feedback Pengguna Produk Shaklee – Testimoni Produk Shaklee

Nak tengok review pengguna produk shaklee? Nak baca Testimoni Produk Shaklee?   Alhamdulillah. Sejak mula kenal shaklee tahun 2011, dah banyak feedback positif yang saya terima daripada pengguna produk shaklee. Ni saya kongsikan sebahagian feedback pengguna produk shaklee yang dah guna produk shaklee dengan konsisten dan sangat berpuas hati dengan kesan positifnya. “Sis, kulit saya […]

Testimoni Nutriferon Shaklee – Chicken Pox Cepat Kering Dan Kurang Rasa Gatal

Chicken Pox cepat kering dan kurang rasa gatal”. Pn Aryn, Sabah.   Seronok baca perkongsian pengalaman amalkan Nutriferon Shaklee oleh salah seorang pengguna produk shaklee. Mula-mula dapat tau anak-anak kecil beliau dan suami kena chicken pox, Puan Aryn memang risau.   Ye la hati mak mana tak risau tengok anak-anak kecil dan suami tersayang kena […]

Testimoni Pengguna Produk Shaklee – Pengalaman Saya Dengan Vitamin Shaklee

Alhamdulillah bulan depan genap 6 tahun saya sebagai pengguna produk shaklee. Saya start makan vitamin shaklee untuk dengan Set Menyusu Shaklee.     Masa tu dalam pantang lepas bersalin Syahmi, anak saya no 2. Syahmi lahir 26 Januari 2011. So bulan depan Syahmi dah 6 tahun jugak ? Bila orang tanya saya “apa yang best […]