Archive of ‘Shaklee’ category

Pengasas Shaklee: Dr Forrest C.Shaklee

Kalau sebut produk shaklee rasanya semua orang dah tau kan? Shaklee Corporation pun ramai yang dah tau. Tapi bila sebut founder a.k.a pengasas shaklee ramai yang tak tau. So, kali ni saya nak share sikit Dr Forest C. Shaklee, yang sangat hebat tu. Haa, ni la Dr Forrest C Shaklee. Handsome kan? 😉 Dr Forrest […]

Vitamin C Shaklee Sustained Release yang terlajak laris

Berita baik buat semua yang menunggu sekian lama akan ketibaan Vitamin C Shaklee Sustained Release. InshaaALLAH jika tiada aral Vitamin C Shaklee akan menemui anda selepas perayaan Aidil Adha ini. Sehubungan itu kami nak share sikit berkenaan Vitamin C secara general.   Semoga meningkatkan kefahaman pembaca dan menambah info berkenaan kepentingan Vitamin C untuk kesihatan […]

Pengedar Shaklee Luar Biasa di Malaysia

Butik Vitamin Shaklee kami dibuka 24 jam setiap hari termasuk cuti umum dan hujung minggu. Kami merupakan Pengedar Shaklee terbaik di Malaysia dengan rekod cemerlang sejak 1997. Kami menyediakan khidmat kepakaran vitamin buat semua isu : penjagaan kesihatan asas (ambil vitamin untuk jaga kesihatan) meningkatkan kecantikan dan kesihatan kulit dari dalam dan luar ( ambil […]

11 Fakta tentang Shaklee yang ramai Pengedar Shaklee tidak tahu

Hari ini terlalu ramai Pengedar Shaklee tumbuh bagai cendawan yang tumbuh selepas hujan.   Hal ini adalah sangat menggembirakan kami. Namun buat para pengguna, perlu bijak dalam memilih Pengedar Shaklee anda.   Pastikan mereka benar-benar arif berkenaan produk dan syarikat sebelum anda mengambil keputusan untuk membeli atau menyertai mereka.   Di kesempatan ni saya suka […]

Shaklee – Jenama vitamin terbaik sejak 50 tahun.

Shaklee – satu nama yang tiba-tiba sangat popular di kalangan ibu-ibu Malaysia. Sejak dari itu ramai mula berminat nak mengetahui lebih lanjut mengenai apa itu Shaklee.   Shaklee sebenarnya ialag nama seorang saintis dan pengamal kesihatan semula jadi iaitu DR Forrest C. Shaklee. Dr. Shaklee ialah seorang yang amat berminat dengan kesihatan dan mengkaji dengan […]