Archive of ‘Shaklee Collagen Powder’ category

Collagen Shaklee – Untuk Sakit Lutut?

Selalu orang cakap kalau nak cantik kena amik kolagen. Betul ke boleh amik collagen shaklee untuk sakit lutut?     Dua-dua pun betul. Yang nak cantik memang perlukan kolagen. Yang sakit lutut pun perlukan kolagen.   Kolagen terbaik dah tentu la Shaklee Collagen Powder a.k.a Collagen Shaklee ?   Macam ni. Kolagen sangat diperlukan oleh […]

6 Amalan Menjemput Rezeki Untuk Peniaga Bisnes Online

Alhamdulillah sejak Daftar Jadi Ahli Shaklee 2011 lagi saya dah didedahkan dengan Master Checklist untuk Menjemput Rezeki yang sangat penting especially peniaga online macam saya.   Sejak buat bisnes shaklee ni la baru saya tau tentang konsep menjemput rezeki. Selalu dengar pasal cari rezeki je ? Jom saya kongsikan amalan menjemput rezeki yang selalu saya […]

Shaklee Collagen Powder HALAL dan terbukti berkesan

Ramai orang kata Harga ┬áCollagen Powder Shaklee mahal. Walau banyak Testimoni Collagen Powder Shaklee membuktikan keberkesanan produk, ramai masih berani memperjudikan kesihatan malah syariat untuk mendapatkan collagen yang lebih murah.   Kenapa saya cakap begini? Kerana satu hari semasa saya sedang study sikit tentang collagen, saya terjumpa gambar ini :   Ichinen Collagen Powder from […]

Shaklee Collagen Powder

Shaklee collagen powder adalah antara produk baru dalam rangkaian produk Shaklee. Kenapa Shaklee selalu lambat menghasilkan produk yang HOT contohnya EPO (GLA) dan collagen? Ia kerana Shaklee menjalankan kajian terperinci dan teliti bertahun-tahun sehingga berjaya menghasilkan produk yang terbaik dan berkesan, barulah akan dipasarkan. Begitulah juga Shaklee Collagen Powder. Ia dihasilkan setelah melalui pelbagai kajian […]