Archive of ‘Shaklee Brilliant Set’ category

Set Anak Pintar Shaklee – Persiapan Nutrisi Untuk Anak Kembali Ke Sekolah

Alhamdulillah. Semua persiapan persekolahan anak-anak dah siap. Tinggal buku je yang masih tak lengkap sebab takde stok 😅   Dina dan Syahmi pun dah tak sabar nak ke sekolah. Rindu dengan kawan-kawan dan cikgu la tu. Hihi Oh ye, selain daripada kelengkapan sekolah tu semua, jangan lupa persiapan nutrisi untuk anak korang ye 😉 Sebagai […]

Omega Guard Shaklee – Vitamin Shaklee Kegemaran Anak Saya

Anak-anak saya yang berdua ni memang peminat setia Omega Guard Shaklee. Pantang nampak, diorang mesti mintak 😅     Kiranya ni memang top list vitamin shaklee kegemaran anak saya yang berdua ni la.hehe   Pernah beberapa kali budak berdua ni menangis tapi bukan serentak la. Masa yang berbeza. Beria-ria menangis, ingatkan sakit ke apa.   […]

Shaklee Brilliant Set – Rahsia kecemerlangan si pintar.

Memandangkan dunia dan alam pendidikan hari ini amat kompetitif, pastikan kita memberikan bantuan yang terbaik untuk membantu anak-anak menjadi pelajar cemerlang.   Bantuan bukan berbentuk material semata-mata, bantuan dari sudut nutrisi adalah sangat penting untuk menyediakan minda dan fizikal yang mantap untuk menghadapi cabaran dalam pembelajaran hari ini.   Nutritionist Shaklee mencadangkan kombinasi dalam Shaklee […]