Archive of ‘Set Bersalin Shaklee’ category

Set Bersalin Shaklee Terbaik Untuk Ibu Lepas Bersalin

Anda sedang mencari Set Bersalin Shaklee untuk digunakan sebaik selepas bersalin Set Bersalin Shaklee ialah set bersalin terbaik untuk ibu lepas bersalin. Ianya sangat selamat dan tidak memudaratkan bayi malah sangat bagus untuk membantu mengelakkan masalah kembung perut dan jaundis. Senarai Dan Khasiat Vitamin Dalam Set Bersalin Shaklee Vitalea Shaklee Multivitamin yang berfungsi membekalkan 100% nutrisi yang […]

Set Bersalin Shaklee – Bantu Elak Meroyan Masa Berpantang

Pernah dengar kes ibu lepas bersalin bunuh diri masa berpantang? Takutkan??Itu la ‘meroyan’ namanya. Insyaa Allah Set Bersalin Shaklee bantu elak meroyan masa berpantang.     Meroyan atau ‘post partum depression’ sebenarnya terjadi disebabkan ibu berpantang tak cukup nutrisi. Bila tak cukup nutrisi, badan tak boleh nak berfungsi seperti yang sepatutnya.   Kalau korang perasan […]

5 Cara Berpantang Terbaik Dengan Set Bersalin Shaklee

“Haa, Anak dah 3 ?. Betul ke ni? Tak percaya la!” Hihi. Indah betul rasanya bila dengar statement macam kat atas ni daripada mulut orang-orang yang kita jumpa kan? Rasa macam nak suruh diorang ulang lagi 100 kali je. Lagi best kalau masa tu encik suami ada kat sebelah kan.?hikhik Merah muka sebab malu bila […]

Set Bersalin Shaklee Rahsia Ibu Anak 3  Kekal Langsing

  Ada yang tanya saya, ‘dalam banyak-banyak Set Shaklee, set yang mana yang saya paling suka?’. Jawapan saya ialah Set Bersalin Shaklee ?           Kalau nak ikutkan memang banyak Lagi produk shaklee lain yang saya suka. Tapi yang saya paling-paling(Nampak tak betapa sukanya saya tu.hikhik) saya suka ialah Set Bersalin Shaklee.   […]

Tips Elak Sembelit Lepas Bersalin

Korang pernah rasa seksanya sembelit macam nak putus nyawa? Kalau pernah meh saya sharekan Tips Elak Sembelit Lepas Bersalin. Betul. Ni kisah benar. Bukan rekaan ?   Kisah saya lettew ? Alkisahnya, masa lepas bersalin anak sulung dulu. Pengalaman ngeri bermula masa 1st time nak ‘membuang’ selepas bersalin.   Lama la dok dalam bilik temenung […]

1 2 3 5