Category: Set Bersalin Shaklee

Set Bersalin

Set Bersalin Shaklee Rahsia Ibu Anak 3 Kekal Langsing

Ada yang tanya saya, ‘dalam banyak-banyak Set Shaklee, set yang mana yang saya paling suka?’. Jawapan saya ialah Set Bersalin Shaklee ?

 

 

Set Bersalin Shaklee

Set Bersalin Shaklee

 

 

 

Kalau nak ikutkan memang banyak Lagi produk shaklee lain yang saya suka. Tapi yang saya paling-paling(Nampak tak betapa sukanya saya tu.hikhik) saya suka ialah Set Bersalin Shaklee.

 

 

Since amalkan Set Bersalin Shaklee ni saya memang terus jatuh chenta tau. ?

 

 

Apa yang buat saya jatuh chenta sangat-sangat kat Set Bersalin Shaklee ni?

 

 

Set Bersalin ni la rahsia saya berpantang tapi macam tak pantang. Hee~

 

 

Haa? Pelik kan?

 

 

Maksud saya, walaupun pun tengah berpantang tapi nampak cergas dan bertenaga je.  Muka pun berseri-seri, tak pucat macam kebanyakan orang lepas bersalin tu.

 

 

 

Siap mak mertua pun puji tau. So, kalau nak mak mertua puji cepat-cepat la amalkan Set Bersalin Shaklee ni. hahaha

 

 

Alhamdulillah dengan Set Bersalin Shaklee ni jugak la susu jadi melimpah ruah. Alhamdulillah dapat la susukan anak-anak lebih daripada 2 tahun(yang kecik dah 2 tahun  2 bulan).

 

 

Dengan Set bersalin ni jugak lah saya berjaya dapatkan balik berat badan asal sebelum mengandung dulu. Bestkan? 😉

 

Part ni yang paling awesome, selalu sangat orang tegur saya dan tanya macam mana boleh kurus walaupun anak dah 3 orang. Haa, ni la rahsia saya ?

 

 

Amalkan je Set Bersalin Shaklee,  susukan baby exclusive(selama 6 bulan) dan teruskan sampai 2 tahun. Insyaa Allah selim la nanti. Tapi kawal la sikit makan tu ye. Jangan la jadikan alas an susukan anak untuk mentekedarah pulak ye. Hee~

 

 

Kalau setakat pengalaman orang terkejut bila saya bagitau anak dah 3 tu memang dah selalu sangat la tau.kihkih

 

 

Yang paling terbaru, Doktor Pakar Sakit  Puan a.k.a Gynae yang saya jumpa pun menjerit terkejut bila saya bagitau anak dah 3 orang. Dia ingatkan anak saya yang bongsu tu anak sulung. Hehe

 

 

Oh ye, yang buat Set Bersalin Shaklee ni bertambah best ialah ia boleh diambil dari lepas bersalin sampai la lepas habis pantang . Set yang sama ni jugak boleh diteruskan sebagai Set Menyusu tau ?

 

Kalau tak bersalin dan menyusu pun boleh jugak amalkan vitamin-vitamin ni semua ye. Sebabnya semua vitamin ni memang diperlukan oleh semua orang. Husband saya pun amalkan jugak vitamin-vitamin ni tau!

 

Nak Beli Set Bersalin Shaklee sekarang?

 

Beli Set Bersalin Shaklee Sekarang

 

Anda boleh juga hubungi hotline kami dibawah ni untuk order Set Bersalin Shaklee:

 

012-346 1698

012-346 1698

012-346 1698

5 Cara Berpantang Terbaik Dengan Set Bersalin Shaklee

Set Bersalin Shaklee Terbaik Untuk Ibu Lepas Bersalin

“Haa, Anak dah 3 ?. Betul ke ni? Tak percaya la!” Kalau nak tau itu la penangan Set Bersalin Shaklee 😉

Cara Berpantang Terbaik Dengan Set Bersalin Shaklee

Hihi. Indah betul rasanya bila dengar statement macam kat atas ni daripada mulut orang-orang yang kita jumpa kan?

Rasa macam nak suruh diorang ulang lagi 100 kali je. Lagi best kalau masa tu encik suami ada kat sebelah kan.?hikhik

Merah muka sebab malu bila dipuji. Tapi mahu dan suka kan? ?

Meh saya share 5 cara berpantang terbaik dengan Set Bersalin Shaklee.

Walaupun anak saya tak ramai sangat, baru 3 orang je (9, 5 & 2 tahun) tapi Insyaa Allah boleh bermanfaat jugak kepada yang membacanya 🙂

So far, saya dah ada 2 kali pengalaman berpantang dengan Set Bersalin Shaklee. Masa pantang anak ke 2 dan ke 3. Yang sulung tak sempat kenal shaklee lagi.hihi

 

Dalam 3 kali berpantang tu, yang ke 3 la yang paling best. Sebabnya memang konsistent amik vitamin shaklee sejak mengandung lagi. Nak tau vitamin apa yang saya amalkan masa mengandung? Off course la Set Mengandung Shaklee 🙂

Sakit nak bersalin sekejap je. Masa bersalin pun memang bertenaga. Tak macam masa anak no 2(no 1 czer, no 2 dan 3 normal).

 

Takde masalah sembelit masa berpantang. Memang lawas je. Memang berbeza sangat-sangat dengan masa berpantang masa anak sulung dulu yang sangat scary.huhu

Ok ni la rahsia saya berpantang dengan Set Bersalin Shaklee 

 

 

1. Pilih Set Bersalin Terbaik yang selamat untuk baby dan bagus untuk ibu.

Set Bersalin Terbaik pilihan saya dah tentu la Set Bersalin Shaklee. Saya dah pernah beli set bersalin berasaskan jamu tapi tak sesuai.

Lepas bersalin je cepat-cepat minum vitamin dalam set bersalin shaklee tu. Paling penting sekali vitalea shaklee dan ESP shaklee.

 

Proses bersalin memang banyak guna tenaga, especially kalau kena meneran. So, vitamin macam Vitalea dan ESP memang sangat membantu untuk bekalkan tenaga segera.

 

Selain tu, lepas meneran korang akan rasa sakit-sakit badan. Sebab tu pengambilan Ostematrix Shaklee sangat-sangat membantu. Insyaa Allah tau-tau je hilang sakit-sakit badan tu.hihi

 

2. Susukan Bayi Dengan Susu Ibu

Selalu orang cakap susukan bayi sebab susu ibu sangat bagus untuk bayi. In fact susu ibu ialah susu terbaik di dunia. Takde lagi susu lain yang mampu menandingi khasiatnya.

 

Tapi sebenarnya tak ramai yang tau, penyusuan susu ibu sangat bagus untuk ibu jugak.

 

Penyusuan susu ibu dapat menggalakkan pengecutan rahim, bakar kalori(ni la salah 1 rahsia saya kurus walaupun beranak 3.hihi) dan tenangkan emosi ibu.

 

3. Minum banyak air putih.

Cara berpantang yang 1 ni memang kontra sangat dengan cara berpantang orang tua-tua dulu.

Saya dah pernah cuba dua-dua. Kalau kurang minum air memang confirm sembelit. In fact minum banyak air pun kalau takde Ostematrix, sembelit jugak tau(walaupun makan pelembut najis yang doktor bagi tu).huhu

 

4. Jaga pemakanan. Makan Bila Lapar

 

Tau la korang ibu menyusu. Tapi jangan la over pulak k.

Makan ikut keperluan, bukan ikut nafsu korang. Baik beringat sebelum korang menangis stress berat tak turun-turun lepas berpantang. Silap-silap makin gem**. Hehe

 

Lagi 1, saya ikut jugak cara berpantang orang tua-tua yang suruh elakkan makanan berangin dan yang sejuk-sejuk.

 

 

5. Makan banyak sayur-sayuran dan buah-buahan.

Selain sumber serat. Sayur jugak boleh bantu banyakkan susu ibu. Contoh sayur yang banyakkan susu ibu, pegaga, ulam raja, sawi dan lain-lain. Buah-buahan pun sama. Saya suka makan jambu batu, mangga, oren etc.

 

Tu je la yang saya ingat buat masa ni. Nanti kalau teringat yang lain saya share lagi ye. Almaklumlah, si kecik pun dah 2 tahun lebih.hehe

 

Nak tau Berapa Harga Set Bersalin Shaklee? Jom tengok kat sini >> Harga Set Bersalin Shaklee<<

 

Nak dapatkan Set Bersalin Shaklee?

 

Beli Set Bersalin Shaklee Sekarang
Klik Gambar Untuk Beli Set Bersalin Shaklee Sekarang

 

Hubungi hotline kami di bawah untuk sebarang pertanyaan atau bantuan

 

Whatsapp 012-346 1698 (Erni)
Whatsapp 012-346 1698 (Erni)
Whatsapp 012-346 1698 (Erni)

Harga Set Bersalin Shaklee 2017 – Set Berpantang Shaklee Terbaik Ibu Berpantang

Nak Tau Harga Set Bersalin Shaklee 2017 - Harga Set Berpantang Shaklee 2017

Ramai yang berminat nak Beli Set Bersalin Shaklee tapi tak tau berapa Harga Set Bersalin Shaklee atau juga dikenali sebagai Set Berpantang Shaklee pilihan kebanyakan ibu berpantang ni.

 

 

Nak Tau Harga Set Bersalin Shaklee 2017 - Harga Set Berpantang Shaklee 2017
Nak Tau Harga Set Bersalin Shaklee 2017 – Harga Set Berpantang Shaklee 2017

 

Berapa Harga Set Bersalin Shaklee ni?

 

So, dalam entri ni saya akan bantu anda untuk dapatkan Harga Set Bersalin Shaklee / Set Berpantang Shaklee supaya anda boleh ‘Berpantang Tapi Macam Tak Pantang‘.

 

Set Bersalin Shaklee Terbaik Untuk Ibu Lepas Bersalin
Set Bersalin Shaklee Terbaik Untuk Ibu Lepas Bersalin

 

Haa? Macam mana tu?

 

Macam ni. Kan selalu orang berpantang akan pucat, lemah, sakit-sakit je. Tapi, dengan Set Bersalin Shaklee, anda tak macam tu tau 😉

 

Kebanyakan ibu berpantang yang amik Set Bersalin Shaklee bagitau yang badan diorang rasa bertenaga, muka berseri-seri dan luka jahitan cepat sembuh tau. Sampai ramai yang cakap:

 

“Eh, nampak segar je. Tak macam orang tengah berpantang je nih.”

 

Betul tau. Saya sendiri pun dah rasai perbezaan Set Bersalin Shaklee berbanding Set Bersalin lain tu(Masa anak sulung tak sempat kenal Set Berpantang Shaklee lagi.hehe).

 

Nak baca pengalaman saya dengan Set Berpantang Shaklee? Jom baca kat sini >> Set Bersalin Shaklee Rahsia Ibu Anak 3 Kekal Langsing <<

 

Boleh jugak baca Testimoni Set Bersalin Shaklee kat sini >>Testimoni Ibu Berpantang Selepas Pembedahan <<

 

Ok la. Jom tengok Harga Set Bersalin Shaklee yang ohsem ni.

 

Sebenarnya Set Bersalin Shaklee Terbaik ialah Set Bersalin Shaklee Premium. Tapi kami faham. Ada sesetengah anda yang ada isu bajet.

 

So, kami buat beberapa pilihan supaya anda boleh pilih harga set bersalin shaklee yang sesuai dengan bajet masing-masing ye.

 

Cuma, untuk hasil ataupun kesan yang terbaik harus la amik set bersalin shaklee premium, a.k.a Set Berpantang Shaklee Lengkap yang dah terbukti sangat bagus untuk ibu bersalin normal mahupun pembedahan.

 

Dah la bagus untuk ibu berpantang. Selamat untuk bayi pulak tu tau!

 

Selamat shopping Set Bersalin Shaklee dan selamat berpantang dengan tenang 🙂

 

Beli Set Bersalin Shaklee Sekarang
Klik Gambar Untuk Beli Set Bersalin Shaklee Sekarang

 

Perlukan bantuan? Hubungi hotline kami 012- 346 1698.