Archive of ‘Omega Guard Shaklee’ category

3 Makanan Untuk Tingkatkan Sistem Imuniti Badan

Korang kerap demam atau jatuh sakit? Tu tandanya sistem imuniti atau antibodi badan korang lemah. So, kena la buat sesuatu untuk kuatkan balik antibodi korang tu 😉   Sistem Imuniti atau antibodi ni sangat penting tau. Boleh katakan ia ibarat askar yang bertindak sebagai perisai dalam badan korang.   Bila perisai lemah dan tak boleh […]

Set Anak Pintar Shaklee – Persiapan Nutrisi Untuk Anak Kembali Ke Sekolah

Alhamdulillah. Semua persiapan persekolahan anak-anak dah siap. Tinggal buku je yang masih tak lengkap sebab takde stok 😅   Dina dan Syahmi pun dah tak sabar nak ke sekolah. Rindu dengan kawan-kawan dan cikgu la tu. Hihi Oh ye, selain daripada kelengkapan sekolah tu semua, jangan lupa persiapan nutrisi untuk anak korang ye 😉 Sebagai […]

Omega Guard Shaklee – Vitamin Shaklee Kegemaran Anak Saya

Anak-anak saya yang berdua ni memang peminat setia Omega Guard Shaklee. Pantang nampak, diorang mesti mintak 😅     Kiranya ni memang top list vitamin shaklee kegemaran anak saya yang berdua ni la.hehe   Pernah beberapa kali budak berdua ni menangis tapi bukan serentak la. Masa yang berbeza. Beria-ria menangis, ingatkan sakit ke apa.   […]