Archive of ‘Nutriferon Shaklee’ category

3 Makanan Untuk Tingkatkan Sistem Imuniti Badan

Korang kerap demam atau jatuh sakit? Tu tandanya sistem imuniti atau antibodi badan korang lemah. So, kena la buat sesuatu untuk kuatkan balik antibodi korang tu 😉   Sistem Imuniti atau antibodi ni sangat penting tau. Boleh katakan ia ibarat askar yang bertindak sebagai perisai dalam badan korang.   Bila perisai lemah dan tak boleh […]

Testimoni Nutriferon Shaklee – Chicken Pox Cepat Kering Dan Kurang Rasa Gatal

Chicken Pox cepat kering dan kurang rasa gatal”. Pn Aryn, Sabah.   Seronok baca perkongsian pengalaman amalkan Nutriferon Shaklee oleh salah seorang pengguna produk shaklee. Mula-mula dapat tau anak-anak kecil beliau dan suami kena chicken pox, Puan Aryn memang risau.   Ye la hati mak mana tak risau tengok anak-anak kecil dan suami tersayang kena […]

Kerap Jatuh Sakit? Kuatkan Sistem Imun Dengan Immune Booster Shaklee

Asyik Sakit? Ala, ubat kan hado 😉 Haa, siapa yang macam tu? Cuba angkat tangan. Kalau ada tandanya korang perlukan Immune Booster Shaklee untuk kuatkan sistem imun badan yang terjejas dek serangan radikal bebas tu.   Elleh, tak mengaku konon. Saya tau mesti ada yang species macam tu punyalah 😅 Saya pun macam tu jugak dulu. […]

Tips Redakan Demam Anak Secara Semulajadi

Assalamualaikum semua. Hari ni saya nak sharekan Tips Redakan Demam Anak secara semulajadi tanpa ubat. Standard la jadi mak-mak ni. Kalau anak demam je mula la tak senang dudukkan.hehe Bukan korang je tau. Saya pun macam tu jugak. Nak pergi kerja pun hati tak tenang, pastu tido pun kejap-kejap terbangun sebab takut suhu anak naik […]

1 2