Archive of ‘Nutriferon Shaklee’ category

Testimoni Nutriferon Shaklee – Chicken Pox Cepat Kering Dan Kurang Rasa Gatal

Chicken Pox cepat kering dan kurang rasa gatal”. Pn Aryn, Sabah.   Seronok baca perkongsian pengalaman amalkan Nutriferon Shaklee oleh salah seorang pengguna produk shaklee. Mula-mula dapat tau anak-anak kecil beliau dan suami kena chicken pox, Puan Aryn memang risau.   Ye la hati mak mana tak risau tengok anak-anak kecil dan suami tersayang kena […]

Kerap Jatuh Sakit? Kuatkan Sistem Imun Dengan Immune Booster Shaklee

Asyik Sakit? Ala, ubat kan hado 😉 Haa, siapa yang macam tu? Cuba angkat tangan. Kalau ada tandanya korang perlukan Immune Booster Shaklee untuk kuatkan sistem imun badan yang terjejas dek serangan radikal bebas tu.   Elleh, tak mengaku konon. Saya tau mesti ada yang species macam tu punyalah 😅 Saya pun macam tu jugak dulu. […]

Tips Redakan Demam Anak Secara Semulajadi

Assalamualaikum semua. Hari ni saya nak sharekan Tips Redakan Demam Anak secara semulajadi tanpa ubat. Standard la jadi mak-mak ni. Kalau anak demam je mula la tak senang dudukkan.hehe Bukan korang je tau. Saya pun macam tu jugak. Nak pergi kerja pun hati tak tenang, pastu tido pun kejap-kejap terbangun sebab takut suhu anak naik […]

Produk Shaklee First Aid Wajib Di Rumah Saya

Produk Shaklee First Aid Wajib Di Rumah. Wajib ado! ko hado? Apo korang takdo ko? Uish..uish..uish..rugi..rugi..bahayo..bahayo.. Apo kobondo eh ni erni? Haa..ni namo eh 1st Aid Kit semulojadi..memang komfom la selamat..tak payah nak risau-risau yo…saintis shaklee dah buat formula baeekkk punyo..😄 Korang tinggal guno jo tanpo was-was..hehe Meh den koba sket tontang 3 produk wajib […]