Archive of ‘Life’s Sweet Journey’ category

Aktiviti Bisnes Shaklee Musim Cuti Sekolah

Aktiviti Bisnes Shaklee tetap berjalan walaupun cuti sekolah. Bezanya masa cuti ni boleh la bawak anak-anak sekali.hehe   Dulu kalau bawak pergi kelas atau kursus yang melibatkan bisnes shaklee diorang nak ikut sebab nak main dengan anak-anak geng-geng Pengedar Shaklee yang lain. Sekarang ni diorang sendiri request nak join duduk dalam kelas bisnes shaklee sekali […]

Amalan 24 Jam Dalam Kehidupan Rasulullah S.A.W

Amalan 24 Jam Dalam Kehidupan Rasulullah S.A.W   Heroku Heromu Jua 😄 Sebelum ni saya pernah share pasal novek Unsung Hero yang best tu kan? Kali ni nak citer pasal buku hero jugak. Tapi hero ni lagi hebat. Sampai dalam Al-Quran pun banyak disebut-sebut 😉 Hero yang dimaksudkan ialah Rasul kita Nabi Muhammas S.A.W. Saya […]

1 2 3 9